Digisport: S-a născut fără picioare, dar se bate în MMA: “Sunt aici ca să smulg gâtul rivalului!” Este în Cartea Recordurilor

Zion Clark (25 de ani) este cel mai bun exemplu că niciodată nu trebuie să abandonezi.Chiar dacă s-a născut fără picioare, Zion urmează să se bată într-o gală profesionistă de Arte Marţiale Mixte (MMA), pe 17 decembrie, şi chiar este optimist că-l poate învinge pe Eugene Murray, în San Diego.

Ring MMAFoto: DreamsTime / Iurii Pankovskyi

“Nu sunt excepţional pentru că nu am picioare şi, totuşi, sunt sportiv. Sunt excepţional pentru că am putere şi trăiesc zi de zi după dictonul ‘fără scuze'”.

Zion Clark nu are picioare, dar e gata să se lupte într-o gală de MMA: “Sunt aici ca să smulg gâtul rivalului şi să fac spectacol pentru public” De altfel, acesta este şi tatuajul pe care şi l-a făcut pe spate, un mesaj pentru toţi cei care îl privesc că problema sa fizică majoră nu-l va opri să-şi împlinească visurile.

„Acesta este începutul unei alte cariere profesionale pentru mine și sunt aici să smulg gâtul rivalului meu și să fac un spectacol pentru mulțime”, a spus Zion Clark pentru Susan Hirasuna, de la TMZ, citat de Marca.

Citește mai mult pe Digisport.ro

(foto articol: ©Iurii Pankovskyi|Dreamstime.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *