Dieta Ramonei Bădescu pentru o siluetă impecabilă la 54 de ani. Fructul pe care îl mănâncă în fiecare dimineață

La 54 de ani, Ramona Bădescu este una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Actrița se poate lăuda cu un fizic de invidiat, ba chiar le-ar putea face invidioase și pe tinerele de 20 de ani! Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că în trecut, vedeta s-a confruntat cu un complex legat de aspectul fizic. Vedeta a povestit că își ura corpul, ba mai mult, nu se putea vedea goală nici măcar în duș, din acest motiv făcea baie cu lumina stinsă.

Ramona Bădescu întoarce toate privirile cu fiecare apariție pe care o are! Știm cu toții că nu este ușor să ai un corp ca tras prin inel, asta dacă nu te ajută și mama natură. În adolescență, actrița nu era deloc mândră de felul în care arată, însă și-a propus să facă o schimbare în viața sa. Cu un stil de viață sănătos, o dietă echilibrată și sport, cunoscuta actriță a reușit să devină una dintre cele mai apreciate femei din showbiz.

CITEȘTE ȘI: RAMONA BĂDESCU, INAMICUL PRINCIPAL PENTRU ELENA CEAUȘESCU. ACTRIȚA A RUPT TĂCEREA! “EU AVEAM BRETON, EA NU-L SUPORTA”

Cu toate acestea, șatena a recunoscut că nu a pus niciodată accent pe frumusețea fizică, pentru că și-a dorit mereu să îi facă pe cei din jurul său să vadă că alte calități sunt mai importante în viață.

„ La 20 de ani mă consideram grasă, urâtă, făceam duș cu lumina stinsă pentru că nu îmi suportam corpul. Parinții mei îmi spuneau că mananc prea mult… Așa că nu am pus niciodată accent pe frumusețe, ci mi-a plăcut să scot în evidență frumusețea interioară. Fac sport, mănânc zarzavaturi, fac yoga, Pilates, țin să mă hrănesc cu lucruri cât mai naturale. Mă plac mai mult acum decât atunci când aveam 20 de ani”, a dezvăluit Ramona Bădescu pentru csid.ro.

Ramona Bădescu, tinerețe fără bătrânețe

Ramona Bădescu mănâncă foarte rar carne

Actița spune că are o alimentașie corectă și încearcă, pe cât posibil, să evite alimentele dăunătoare pentru siluetă. Meniul Ramonei Bădescu se bazează în primul rând pe legume și  consumă doar ocazional carne.

„Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum, sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dam corpului ce e mai bun și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *