Dezvăluirile lui Mihai Rait, actorul din „Las Fierbinți”, despre viața de familie. Cum a cerut-o „Dorel” în căsătorie pe partenera lui

S-au întâlnit, s-au îndrăgostit și s-au logodit după trei luni! Mihai Rait, actorul din „Las Fierbinți”, a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe soția sa, Ana Maria. În anul 2017 s-au căsătorit. Iată detaliile mai jos, în articol.

Mihai Rait Dragomir, actorul în vârstă de 42 de ani, a povestit, în cadrul unui interviu, despre una dintre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit. Actorul „Dorel” din „Las Fierbinți” a cerut-o în căsătorie pe partenera sa în anul 2016. În ziua de 4 iulie, Mihai Rait și-a luat inima în dinți și, atunci când Ana Maria se pregătea să meargă la finala „Românii au Talent”, alături de partenerul ei, actorul a cerut-o de soție. Cei doi s-au cunoscut la un spectacol susținut chiar de actor.

„E mult spus poveste de film, iar lucrurile au evoluat rapid pentru că ne iubim foarte mult, și de aici totul a devenit ușor”, și-a început mărturisirea actorul din „Las Fierbinți”.

Vezi și TOMA CUZIN A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE. ACTORUL DIN „LAS FIERBINȚI” ARE PROBLEME GRAVE CU LEGEA

Mihai Rait și soția lui, Ana Maria, sunt căsătoriți de 16 ani. Sursă foto: Instagram

Citește și GEANINA DIN SERIALUL LAS FIERBINȚI A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE. ANCA DUMITRA SE IUBEȘTE CU UN AUSTRIAC

Mihai Rait din „Las Fierbinți”: „Eram nerăbdător să o cer”

Frumosul gest a fost unul spontan, Mihai Rait fiind nerăbdător să o ceară în căsătorie pe Ana Maria. Și, chiar dacă este o diferență de 14 ani între cei doi, se iubesc ca-n prima zi!

„Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala Românii au talent, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat. Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer”, a mărturisit Mihai Rait Dragomir pentru Viva.

Sursă foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *