Dezvăluire neașteptată despre Nosfe, la aproape două luni de la moartea artistului. Ce a găsit soția fondatorului Șatra Benz în telefonul lui

La aproape două luni de la moartea lui Nosfe, noi detalii ies la iveală. Lu-k Beats, colegul artistului de la Șatra Benz, a dezvăluit ce a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Darius Crețan. Soția trapperului i-a povestit totul. 

Data de 16 octombrie a fost una dintre cele mai nefaste pentru fanii trupei Șatra Benz. După un concert, Nosfe a plecat acasă pentru că se simțea rău, dar și-a găsit sfârșitul, la scurt timp după aceea. Artistul avea doar 37 de ani, era tatăl unei superbe fetițe și avea o soție iubitoare, Mădălina Crețan.

Mădălina Crețan alături de Nosfe și fiica lor, Iris. Sursă foto: Instagram

După moartea celui care i-a fost soț și prieten, Mădălina Crețan a căutat în telefonul lui Nosfe pentru a găsi un indiciu, moartea lui fiind atât de neașteptată. Astfel, a găsit ce își scria trapperul în notițe, apoi i-a povestit lui Lu-K Beats.

Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: «Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe». (…)  El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio”, a spus Lu-K Beats.

(CITEȘTE ȘI: Soția lui Nosfe, în lacrimi. Mădălina Crețan și-a făcut curaj și a oferit primul interviu după moartea regretatului artist. VIDEO)

Lu-K Beats povestește prin ce trecea, de fapt, Nosfe: „Era foarte afectat”

Potrivit colegului de trupă al lui Nosfe, artistul trecea printr-o perioadă dificilă. Încerca să se împartă între carieră și timp liber, familie și reușită. Trecuse, de asemenea, printr-o problemă financiară, pe care a reușit să o scoată la capăt.

Lu-K Beats dezvăluie prin ce trecea Nosfe. Sursă foto: Facebook

„Era fericit pentru că avea o familie incredibilă. Avea o conexiune atât de specială cu soția lui și fetița. Provenind dintr-o familie mai disfuncțională, și-a dorit să fie un soț și un tată model. Era foarte afectat că nu i se întâmplă ce ar fi trebuit să se întâmple (pe plan profesional, n.r.). Erau niște probleme cu banii și automat te roade treaba că nu poți să ții pasul cum ai vrea tu. Dar s-a rezolvat cu totul, acum totul e ok”, a mai spus prietenul lui Nosfe, la ProFM.

(CITEȘTE ȘI: Ți se sfâșie sufletul! Imaginile postate de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la aproape 2 luni de la moartea artistului)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *