Destinul tragic al celor doi tineri care au murit în accidentul din Sibiu. Andrei și Sonja se aflau cu alți 2 prieteni în mașina care s-a izbit de un TIR

Doi tineri au decedat, iar alți doi au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR, în cursul nopții de luni spre marți (19 spre 20 decembrie 2022). Andrei și Sonja nu au mai avut nicio șansă, în urma accidentului. Iată detaliile mai jos, în articol.

În cursul nopții de luni spre marți (19 spre 20 decembrie 2022), doi tineri au murit, iar alți doi au ajuns la spital, în urma unui accident grav ce s-a petrecut în Sibiu, în zona Troiței din Șelimbăr. Potrivit informațiilor, șoferul ar fi circulat cu 80 km/h, a depășit prin dreapta un vehicul, se lovește de o bordură, apoi intră în derapaj și se izbește de un TIR.

Cei doi tineri care au murit în accident sunt Andrei Preda, în vârstă de 19 ani, și Sonja Maria Untch, o tânără de 20 de ani.

„Cele 4 victime ale accidentului au fost preluate de echipajele SAJ prezente la locul intervenției. Din nefericire două victime au fost declarate decedate, iar celelalte două au fost transportate la UPU Sibiu în stare gravă. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea a două persoane și pentru stingerea incendiului izbucnit la compartimentul motor al autoturismului în urma impactului.

ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe prelungirea Mihai Viteazu la un accident rutier cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea a intervenit și SAJ cu 5 ambulanțe”, au transmis autoritățile la momentul respectiv.

Vezi și ȘOFERUL MICROBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENTUL DIN PAȘCANI, ÎN CARE ALEXIA A FOST GRAV RĂNITĂ, A VORBIT DESPRE TRAGEDIE: ”TOȚI RĂCNEAU”

Destin tragic pentru 2 tineri: Andrei și Maria au murit în cumplitul accident din Sibiu

Cei patru tineri care se aflau in autoturism au ieșit în oraș, la plimbare. Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un TIR. În imaginile surprinse de camera de supraveghere amplasată în zonă, se poate observa cum șoferul rulează pe șosea cu viteză, depășește un alt vehicul, se lovește cu roata de bordură, pierde controlul volanului si intră în remorca unui TIR.

Sonja Maria Untch și Andrei Preda Pandele sunt cei doi tineri care și-au pierdut viețile, în urma accidentului din Sibiu. Andrei era fiul unui politician din Brașov, iar Sonja Maria era fiica unui preot evanghelist și cadru didactic. Se înscrisese la o facultate în Viena și, recent, se hotărâse să studieze în țară.

Citește și TRAGEDIE ÎN VÂLCEA! UN ADOLESCENT DE 16 ANI A MURIT, DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE SE AFLA A INTRAT ÎNTR-UN STÂLP. ALȚI 2 MINORI S-AU ALES CU RĂNI GRAVE

Tatăl lui Andrei a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după producerea tragediei: „? Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine! ?️?”.

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *