Destin tragic pentru Tudor Florin, un tânăr de 20 de ani din Sălaj. Studentul la Teologie a murit brusc. Ce au descoperit medicii

Tudor Florin, un tânăr de doar 20 de ani din Sălaj, a avut parte de un destin tragic. Tânărul a murit la două zile după ce a fost externat din spitalul din Zalău. Studentul la Teologie a acuzat stări de rău, tușea și nu mai putea să respire. Joi dimineața, a ajuns, din nou, la spital, în stare deplorabilă. Medicii nu au mai putut să îl salveze. Iată detaliile mai jos.

Destin tragic pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani din Sălaj! Tudor Florin, student la Teologie în anul II, s-a stins din viață brusc, lăsând în urmă o durere enormă în sufletele celor care l-au cunoscut. Ajunsese în stare gravă la spital, joi, 15 decembrie.

Originar din localitatea Iaz, comuna Plopiş, județul Sălaj, Tudor Florin era student la Facultatea de Teologie „Sfântul Ierarh Andrei Șaguna” din Sibiu. Confruntându-se cu anumite probleme de sănătate, Tudor Florin a mers la spital unde a fost, ulterior, internat pe secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. La scurt timp după internare, părea că totul este în regulă și că nu s-ar fi confruntat, de fapt, cu probleme de sănătate grave.

Vezi și CE TRAGEDIE! SARA S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 18 ANI, DUPĂ CE O BOALĂ CRUNTĂ A RĂPUS-O

Nu mai putea să respire și tușea

Totuși, la două zile distanță, destinul lui s-a oprit brusc. Tudor Florin ajunsese, din nou, la spital, de data aceasta în stare gravă. La scurt timp, Tudor Florin s-a simțit și mai rău, ajungând în stare critică. Nu mai putea să respire și tușea. Medicii l-au intubat. Însă, după câteva momente, corpul lui avea să cedeze.

Medicii i-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără să aibă rezultate. Joi, 15 decembrie 2022, în jurul prânzului, medicii i-au declarat decesul, în spital. În acest caz, polițiștii fac cercetări, arată monitoruldesalaj.ro.

Citește și FILMUL TRAGEDIEI DIN PITEȘTI, PAS CU PAS. MODUL ÎN CARE S-A SINUCIS GABRIEL APOSTOL E TERIFIANT! CE A FĂCUT CU DOAR CÂTEVA CLIPE, ÎNAINTE CA SOȚIA SĂ ÎL GĂSEASCĂ ZĂCÂND PE PODEA, ÎN BAIE

„Cu sufletul întristat și cu multă durere anunț pe toți cei care l-au cunoscut pe tânărul teolog Tudor Florin că acesta s-a mutat la viața veșnică. Dumnezeu a dorit ca de acum să fie colindător și vestitor ceresc, prăznuind marea Sărbătoare a Nașterii Domnului împreună cu îngerii. Domnul mereu va face ceea ce este mai bine pentru sufletul nostru, astfel datori suntem să spunem: Cel ce ai binevoit așa, slavă Ție. Toți ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să așeze sufletul dragului nostru prieten și coleg în ceata drepților, în locașul cel luminos dar mai ales în Împărăția veșnică pregătită tututor sufletelor care-l iubesc neîncetat pe Creator.? Dumnezeu să te ierte și să te odihnească dragul meu Tudor”, este unul dintre mesajele care apar pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *