Destin tragic pentru Andra, o tânără de 33 de ani. A fost omorâtă de fostul iubit, într-un apartament din București

Andra, o tânără care locuia in cartierul Militari din București, și-a găsit sfârșitul chiar în ziua în care împlinea 33 de ani. Tânăra își aștepta prietenii acasă, pentru a sărbători, însă clipele frumoase s-au transformat rapid într-o tragedie, după ce fost omorâtă de fostul prieteni. Iată detaliile șocante mai jos, în articol. Atenție, urmează detalii cu puternic impact emoțional.

O crimă a avut loc în București, în cartierul Militari, în cursul serii de 16 decembrie 2022. Andra a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei iubit, care se întorsese recent din Italia, chiar în ziua în care împlinea vârsta de 33 de ani. Orbit de gelozie, cei doi ar fi avut o discuție aprinsă în bucătărie și, la scurt timp, bărbatul a înjunghiat-o. A fost găsită de polițiști într-o baltă de sânge.

Vezi și DESTIN TRAGIC PENTRU TUDOR FLORIN, UN TÂNĂR DE 20 DE ANI DIN SĂLAJ. STUDENTUL LA TEOLOGIE A MURIT BRUSC. CE AU DESCOPERIT MEDICII

Andra a fost ucisă de ziua ei, de fostul iubit

Andra și fostul partener se cunoșteau de 16 ani și, potrivit informațiilor, bărbatul ar fi căpătat o obsesie față de persoana ei. Andra, însă, își dorea să fie liberă și să nu mai aibă de-a face cu fostul iubit. După ce Andra a fost atacată, ar fi încercat să se salveze. Ar fi căutat ajutor, ieșind din apartament, până la ușa liftului. Însă, din păcate, nu a mai avut nicio șansă. S-a prăbușit pe ciment.

„A prins-o când era singură, cu altcineva, cu vărul ei. Noi trebuia să ajungem la petrecere şi până a venit s-a întâmplat ce s-a întâmplat. El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea „Bă, o omor! Îi dau cu acid pe faţă!”. A zis că o omoară, uite că a omorât-o. Pe 13 seara, la ora 10, a venit direct de la aeroport. A venit aici, noi eram la petrecere. I-a dat florile, i-a dat cadoul, s-au pupat…”, a declarat prietenul Andrei, potrivit observatornews.ro.

Potrivit informațiilor, fostul iubit al Andrei a rămas în apartament, până când polițiștii au sosit la fața locului. Și-a recunoscut fapta.

Citește și FILMUL TRAGEDIEI DIN PITEȘTI, PAS CU PAS. MODUL ÎN CARE S-A SINUCIS GABRIEL APOSTOL E TERIFIANT! CE A FĂCUT CU DOAR CÂTEVA CLIPE, ÎNAINTE CA SOȚIA SĂ ÎL GĂSEASCĂ ZĂCÂND PE PODEA, ÎN BAIE

Sursă foto: Captură video Observator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *