Despărțire răsunătoare în showbiz-ul internațional! Actrița Nia Long și antrenorul Ime Udoka și-au spus adio

După o relație de 13 ani, actrița Nia Long și antrenorul Ime Udoka au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea a fost una răsunătoare și a agitat apele la Hollywood. Cei doi și-au încheiat poveste după ce au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora antrenorul și-a înșelat partenera.

Deși părea că totul este roz între ei, Nia Long și antrenorul NBA au decis că drumul lor nu mai poate continua împreună. Despărțirea vine după ce infidelitatea bărbatului a ieșit la iveală. Se pare că Ime Udoka ar fi avut o aventură cu o subordonată din cadrul echipei pe care o antrenează. Idila celor doi nu a rămas pentru mult timp ascunsă și a atras consecințe considerabile.

În urma aventurii pe care a avut-o, Ime Udoka nu și-a pierdut numai soția. Acesta își riscă și carieră din cauza amantei. Echipa pe care acesta o antrenează a ținut o conferință de presă în care a discutata despre suspendarea lui Ime Udoka pentru că a încălcat. „politicile echipei”. Antrenorul a reacționat și el după tot scandalul, cerându-și scuze public.

„Vreau să-mi cer iertare jucătorilor, fanilor, organizației și familiei mele pentru că i-am dezamăgit. Îmi pare rău că am pus echipa în situația asta dificilă și accept decizia echipei. Din respect pentru toți cei implicați, nu o să comentez mai departe.”, a declarat Ime Udoka.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL PARTENER AL SANDREI BULLOCK A SCĂPAT DE DIVORȚ! IUBITA SA, VEDETĂ DE FILME PENTRU ADULȚI, ÎI MAI DĂ ÎNCĂ O ȘANSĂ)

Nia Long, din nou, o femeie singură

După 13 ani de relație, actrița Nia Long este acum o femeie singură. Aceasta nici nu se gândește momentan să își refacă viața sentimentală și spune că probabil va mai trece mult timp până când se va gândi la asta. Actrița s-a arătat extrem de deranjată de faptul că întreg incidentul a fost foarte mediatizat. Își dorește, din nou, liniște în viață și vrea să se concentreze și să se ocupe de familia ei, departe de ochii curioșilor.

„Iubirea din partea familiei, prietenilor și a comunității în această perioadă dificilă înseamnă atât de mult pentru mine. Cer ca viața mea privată să fie respectată în timp ce procesez evenimentele recente. Mai presus de toate, sunt mamă și o să continui să mă focusez pe copiii mei.

Cred că cea mai dureroasă chestie din toată chestia asta a fost să văd fața fiului meu când reprezentanții Boston Celtics au decis să facă o situație privată publică.”, a declarat Nia Long.

(VEZI ȘI: ROBIN WRIGHT ȘI DIRECTORUL EXECUTIV AL SAINT LAURENT, CLEMENT GIRAUDET, AU DIVORȚAT! CEI DOI NU VOR ÎMPĂRȚI BUNURILE FIECĂRUIA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *