Delia, luată la mișto de ”regina modei”, Iulia Albu: „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…”

Iulia Albu a fost invitată să îi ia la „Roast” pe artiștii muzicali, dar și pe jurații de la iUmor. Criticul de modă a făcut câteva glume acide la adresa Deliei. Ce a putut spune despre ea.

Iulia Albu tranșează tot în calea ei! Nu ezită niciodată să nu spună lucrurilor pe nume și nu menajează pe nimeni. Recent, fosta soție a lui Mihai Albu a fost invitată să ia parte la „Gala Premiilor Muzicale – iUmor”, acolo unde a susținut un număr de roast la adresa vedetelor din industria muzicală, dar și la adresa juraților.

Iulia a ales să o imite chiar pe Delia Matache și să spună câteva cuvinte și despre alegerea acesteia de a nu avea copii.

Iulia Albu a „înțepat-o” pe Delia

Costumată ca Delia Matache, cu un look jovial, perucă blondă, machiaj excentric și ținută de scenă, Iulia Albu a spus tot, fără nici un sentiment de remușcare. Chiar dacă a tăiat în carne vie pe toți artiștii muzicali, Iulia s-a oprit puțin și la ea și și-a făcut o autocaracterizare dură.

„Eu pot să vorbesc doar despre mine. Cel mai mișto lucru la mine e soră-mea. E foarte talentată, doar că nu prea a avut noroc. Bine, e și vina ei. Eu când am spus că dacă faci copii te încurcă la carieră, exact la ea m-am referit.

Lumea spune că eu și Loredana semănăm. Nu știu de ce, să nu exagerăm. A făcut mai multe lucruri decât mine în viață. Eu n-am jucat într-un musical și nici nu am făcut filme. Poate ați văzut «A doua cădere a Constantinopolului”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii iUmor.

Iulia Albu, în cadrul emisiunii iUmor / sursă foto: captură YouTube

(CITEȘTE ȘIOzana Barabancea a fost criticată dur! Ce a putut să spună Iulia Albu despre jurata de la Antena 1)

„Dacă te hotărăști să faci vreodată un copil…”

După ce a luat la „roast” pe artiștii muzicali, „regina modei”, după cum i se spunea când juriza la „Bravo, ai stil”,  nu s-a putut abține să nu facă o mențiune pe marginea subiectului „copii”. Delia a declarat în repetate rânduri că nu-și dorește copii, iar Iulia Albu i-a dat replica.

 „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună”, a fost replica pe care i-a dat-o Deliei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *