De necrezut! Cât costă un şniţel la lipie sau chiflă la shaormeria lui Tzancă Uraganu

La începutul lunii decembrie, Tzancă Uraganu a deschis două shaormerii pe care le-a „botezat” „Shaorma la Tzancă”. Prima locație inaugurată a fost cea din București, iar cea de-a doua, la Ploiești. Indiferent de locație, noi i-am aflat toate prețurile din meniu. 

Pentru că n-au trecut nici două săptămâni de când și-a deschis shaormerii, Tzancă Uraganu n-a apucat să publice prețurile și online, acestea fiind afișate doar în locații. CANCAN.RO a fost acolo și vă spune exact cât costă produsele din local.

Dacă vrei să mergi să-ți cumperi, de exemplu, un şniţel la lipie sau chiflă la shaormeria lui Tzancă Uraganu, trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 15 lei. Produsul are 700 de grame, iar sosurile și salatele pe care le conține sunt la alegere.

(CITEȘTE ȘI: Scandal în lumea manelelor: ”Mi-a dat țeapă!” Miraj Tsunami, fratele lui Tzancă, i-a lăsat cu ochii în soare pe copilașii ”spaniolului”)

Cât te costă dacă vrei să mănânci shaorma de la Tzancă Uraganu

  • shaorma mică de pui (450 g) = 21 de lei
  • shaorma mare de pui (650 de grame) =23 de lei
  • shaorma mică de berbecuț = 22 de lei
  • shaorma mare de berbecuț = 23 de lei
  • shaorma de pui la farfurie = 23 de lei
  • shaorma de berbecuț la farfurie = 23 de lei
  • shaorma vegană = 14 lei.

Dacă vrei să bei un ayran, trebuie să mai scoți din buzunar 5 lei pentru cel de 250 de ml sau 8 lei pentru cel de 500 de ml.

În cazul în care vrei suc la meniu, la preț se adaugă, indiferent de băutură, 5 lei pentru 330 de ml sau 8 lei pentru 500 de ml. În afară de suc, ai și varianta să îți iei apă, dacă adaugi 4 lei, la jumătate de litru. Mai mult, poți opta pentru energizant, la 6 sau 8 lei, în funcție de brand.

(CITEȘTE ȘI: Și-a deschis șaormerie în Capitală! Zeci de persoane s-au îmbulzit la noul local al lui Tzancă Uraganu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *