De ce nu trebuie să comanzi cafea în avion. O stewardesă a explicat motivul

Dacă ai obiceiul de a comanda cafea, în momentul în care călătorești cu avionul, atunci ți se recomandă să nu mai faci acest lucru. Madeleine Doyle, o femeie care a lucrat timp de 20 de ani pe postul de stewardesă, a explicat care este motivul principal pentru care nu ar mai trebui să ceri această băutură la bordul aeronavei. Iată motivul mai jos, în articol.

Madeleine Doyle, o femeie care a lucrat mai bine de 20 de ani în acest domeniu, a explicat de ce nu ar mai trebui să comanzi cafea, atunci când călătorești cu avionul. Stewardesa a explicat faptul că unii dintre angajați consideră că o cafea nu este una „normală”, ci Coca Cola dietetică cu apă.

„Cu toții servim cafea. Nu sunt sigură care este motivul pentru care urâm acest lucru – să servim o cafea. De cele mai multe ori, sunt pasageri care își schimbă preferințele, atunci când cer cafea. În primul rând, ei cer o cafea simplă, apoi, când ajungem la ei, susțin că vor și zahăr sau să le adăugăm lapte. În orice caz, oricum ar cere-o, nu este bună, ce contează ce îi mai adaugi?”, a mărturisit Madeleine Doyle.

Vezi și ANUNȚUL DE ULTIMĂ ORĂ! ZBORUL CU AVIONUL NU VA MAI FI LA FEL PENTRU PASAGERI

De ce nu ar trebui să comanzi nici Coca Cola în avion?

De asemenea, Ariel Cisneros, o altă persoană cu experiență în acest domeniu, susține că un alt „fenomen” întâlnit printre angajați este ura de a servi călătorilor Coca Cola dietetică. Angajatul unei companii din Statele Unite ale Americii a explicat principalul motiv pentru care urăște să aducă această băutură răcoritoare călătorilor, în avion. Fiind o băutură acidulată, timpul de servire este mai mare, pentru că trebuie să aștepte să se „liniștească” spuma pe care o face sucul, atunci când este turnat într-un pahar, potrivit Dailystar.co.uk.

Pe de altă parte, Kristina, o altă stewardesă în vârstă de 27 de ani, susține că îi displace, atunci când o persoană din avion îi cere apă: „Nu ne mai chemați ca să ne cereți un pahar cu apă, pentru că jobul nostru este greu!”.

Citește și GREȘEALA PE CARE O FAC MULȚI ROMÂNI ÎN AVION! CARE SUNT, DE FAPT, CELE MAI BUNE ȘI CELE MAI RELE LOCURI

Sursă foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *