De ce nu s-au căsătorit Liviu Vârciu și Anda Călin. Motivul ciudat pentru care nu au făcut acest pas: „Nu e vorba că nu vreau…

Liviu Vârciu (41 de ani) și Anda Călin (32 de ani) formează un cuplu de mulți ani. Au împreună doi copii, însă, nici până în prezent nu au spus „DA” în fața tuturor. Într-un interviu recent, Anda Călin a spus care e adevăratul motiv pentru care nu s-au căsătorit.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Se iubesc și nu se feresc să arate asta. Au împreună și doi copii, care le fac relația mult mai frumoasă și mai consolidată. Deși sunt împreună de mult timp, Liviu și Anda nu au ajuns în fața altarului, iar fanii sunt curioși să știe de ce nu au făcut acest pas.

Anda Călin, declarații despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Liviu Vârciu

În cadrul unui interviu, Anda a făcut lumină în ceea ce privește faptul că nu este căsătorită cu Liviu Vârciu, deși sunt împreună de mulți ani și au doi copii.

„Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord
Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul”, a mărturisit Anda, pentru Antena Stars.

Liviu Vârciu și Anda Călin / (sursă foto: Instagram)

(CITEȘTE ȘI: Ce declarații a făcut Liviu Vârciu despre zvonurile că ar fi bolnav: „Să mă ajute Dumnezeu”)

Cum își vor petrece sărbătorile

Anda Călin a vorbit și despre planurile de sărbători pe care le au împreună.

„Vom rămâne probabil în București, pentru că el mai are niște evenimente, dar sper să putem să avem și noi puțin timp pentru noi măcar de Revelion. Crăciunul se petrece în familie”, a mai spus Anda Călin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *