Dani Oțil, amenințat de Gabriela Prisăcariu cu divorțul. Prezentatorul de la Antena 1 a făcut mărturisirea la TV

Zilele acestea, Dani Oțil (42 de ani) a dezvăluit că Gabriela Prisăcariu l-a amenințat, într-o ceartă, cu divorțul. Matinalul nu a ratat ocazia de a le povesti fanilor de pe micile ecrane că s-a certat cu modelul. Mai mult, prezentatorul de la Antena 1 a spus și care a fost motivul care a supărat-o pe blondină.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună de mai bine de doi ani și s-au căsătorit în luna mai a anului 2021. Prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” și modelul cu 12 ani mai tânără au un fiu împreună, pe nume Luca Tiago, care a împlinit un anișor.

Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu și fiul lor, Tiago. Foto: Instagram

La începutul acestei săptămâni, prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit, în cadrul emisiunii care l-a consacrat, motivul pentru care s-a certat cu soția lui. Întâmplarea este de-a dreptul comică, acesta fiind, cel mai probabil, motivul pentru care n-a putut să-și țină povestea departe de ochii telespectatorilor.

(CITEȘTE ȘI: Cine ar fi crezut? Dani Oțil a dat-o pe barosăneală! Prezentatorul și-a serbat faraonic soția, iar Herăstrăul a ”duduit” de manele!)

Divorțează Gabriela Prisăcariu de Dani Oțil? Motivul pentru care s-au certat

Așa cum a povestit prezentatorul, totul a pornit de la faptul că soția sa este mult mai sensibilă decât el, când vine vorba de temperaturile scăzute. Ca urmare, blondina l-a amenințat cu „divorțul” dacă nu o să mențină o temperatură de măcar 24 de grade Celsius în casa lor.

„Ce temperatură consideră o femeie că ar fi normală într-o cameră de om astfel încât să nu ți se usuce gâtul și să nu mori de cald? Aseară nu am mai putut, mi-a zis soția că ei îi explodează capul de frig, n-am mai suportat și am pus pe Google: «Care este temperatura normală într-o cameră?» și o să zică 20 de grade.

Păi la 20 de grade, soția mea pleacă în Berceni, cu copil, pisică și bonă. Mi-a zis că dacă scrie mai puțin de 24 de grade pe ăla, divorțează”, a spus, glumeț, Dani Oțil. 

(CITEȘTE ȘI: Mihai Bobonete şi Răzvan Simion au mers la restaurantul lui Dani Oţil şi s-au plâns de preţurile uriaşe. Ce s-a întâmplat apoi cu localul matinalului de la Antena 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *