Dacă e joi, te distrezi alături de Dan Capatos care îți prezintă, ca de fiecare dată, cele mai noi sloturi de pe platforma Superbet Casino în cadrul live-showului “Superjocuri cu Capatos”.

Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Slotul zilei este unul care ne introduce deja în atmosfera Crăciunului, Diamond Link Mighty Santa de la GreenTube, un joc în care tema și toate simbolurile plătitoare sunt specifice sărbătorilor de iarnă. Fulgul de Nea este simbolul Wild al jocului iar Diamantul este simbolul Scatter Bonus.

Se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 3 poziții fiecare și premiază pe 25 linii fixe de plată. Miza minimă este 1,25 lei iar cea maximă este 375 de lei la o singură rotire. Câștigul maxim al acestui slot este Jackpotul Grand, care se acordă în timpul specialei și are o valoare acumulată care crește mereu. Valoarea lui minimă este de 1000X miza de joc. Câștigul maxim în timpul jocului de bază este de 750X miza de joc.

Simbolul Scatter Diamant acordă speciala Diamond Link, în care ai 3 rotiri pentru a umple tabla cu diamante cu valoare. Fiecare diamant care aterizează rămâne pe tablă și resetează contorul rotirilor disponibile la 3. Acum pot fi câștigate cele 4 Jackpoturi disponibile, dintre care cele mai valoroase sunt Grand și Major.

În timpul specialei Diamond Link pot fi acordate 3 tipuri de jocuri Bonus – Wild Spin, Sticky Spin sau Colossal Spin, care acordă câștiguri garantate și pe care te invităm să le descoperi alături de noi.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei de joc pentru slotul zilei, Diamond Link Mighty Santa. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#DiamondLinkMightySanta #GreenTube #SuperjocuriCuCapatos #GOSUPER #JocResponsabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *