Cumătrul lui Tzancă Uraganu, la un pas de moarte! Acesta a fost implicat într-un accident foarte grav de circulație

Colegul de breaslă al cunoscutului manelist Tzancă Uraganu, George, cel care i-a devenit și cumătru, a fost implicat într-un accident care i-a pus viața în pericol.

În pragul Sărbătorilor, necazurile se țin lanț pentru Tzancă Uraganu. După ce locuința i-a fost spartă în urmă cu câteva luni , cântărețul a aflat că bunul său prieten, care îi este totodată cumătru și coleg de trupă, a tras o sperietură zdravănă în urma unui incident în trafic.

(CITEȘTE ȘI: Tzancă Uraganu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul momentului: ”Pentru noi ești o furnică”)

Care este starea de sănătate a lui George, cumătrul lui Tzancă Uraganu

Din fericire, apropiatul artistului a scăpat cu viață din înspăimântătorul accident. Acum, starea lui generală de sănătate este stabilă, acesta aflându-se în afara oricărui pericol.

Pasagerii care se aflau în acel moment în mașină nu au fost răniți, singura victimă fiind autovehiculul. Bijuteria pe patru roți a artistului a fost făcută scrum, din pricina impactului puternic suferit.

În urma accidentului, cumătrul manelistului a mărturisit cum se simte, recunoscând că a primit a doua șansă la viață.

(CITEȘTE ȘI: De necrezut! Cât costă un şniţel la lipie sau chiflă la shaormeria lui Tzancă Uraganu)

Ce a postat Tzancă Uraganu înainte de nefericitul incident

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România. El lansează piese pe bandă rulantă, care mai mereu sunt în primele locuri în trendingul românesc, strângând milioane de vizualizări pe YouTube.

Înainte ca accidentul să aibă loc, vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru colindători. Solistul este recunoscut ca fiind foarte activ în mediul online, împărtășind de fiecare dată cu urmăritorii clipe importante din viața sa. De această dată, artistul a vrut să facă un anunț, care li se adresează colindătorilor.

„Am o rugăminte la colindători! Nu mai veniți cu colindul înainte de ora 17.00, pentru că nu o să vă primească nimeni! După ora 17:00 e ok! Mulțumesc”, a scris artistul pe pagina personală de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *