Cum vor petrece Crăciunul Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza. ,,Nu avem bani de cheltuit…”

Adriana Iliescu a devenit cunoscută după ce a adus pe lume o fetiță minunată, la vârsta de 66 de ani. Povestea ei a devenit cunoscută, iar oamenii au rămas surprinși de întreaga experiență a profesoarei universitare. 

Anii au trecut cu rapiditate, iar Adriana Iliescu trăiește cele mai frumoase clipe alături de fiica sa, Eliza. Tânăra este deja studentă la două facultăți, dar și cel mai mare sprijin și ajutor al mamei sale. În cadrul unui interviu pe care Adriana Iliescu l-a oferit, aceasta a povestit cum va petrece sărbătorile de iarnă din acest an, alături de fiica sa, Eliza.

(CITEȘTE ȘI: CINE ESTE TATĂL ELIZEI ILIESCU? CE I-A SPUS ADRIANA ILIESCU ATUNCI CÂND A FOST ÎNTREBATĂ DESPRE IDENTITATEA LUI)

Adriana Iliescu, planuri pentru sărbătorile din acest an

Adriana Iliescu și fiica sa au un trai modest, lucru despre care nu evită să vorbească. Cât despre sărbătorile din acest an, cele două le vor petrece în liniștea casei lor, iar pe masă vor pune preparate tradiționale.

,,O să facem curat în toată casa, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie… la curățenie, dar și la mâncare. Nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă.

Adriana Iliescu. Sursă foto: social media

Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru. Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este”, a declarat Adriana Iliescu, potrivit informațiilor oferite de click.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *