Cum se simte în prezent fetița Cristina Cioran? Fosta prezentatoare, marcată de nașterea prematură

Nu mai este un secret faptul că Alex Dobrescu și Cristina Cioran au decis să meargă pe drumuri separate. Acum vedeta își crește singură fetița de doar un an și 5 luni. În cadrul unui interviu recent,  fosta prezentatoare TV a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei: nașterea prematură a micuței Ema.

Cristina Cioran a născut o minunăție de fetiță anul trecut, pe nume Ema. Actrița a născut prematur și a trăit o experiență cu adevărat dificilă, atât ea, cât și fostul său partener care i-a fost alături în acele momente.

Nu mi-a fost ușor, dar mai greu i-a fost Emei, care s-a luptat cu adevărat. Eu doar am fost acolo din când în când… Nu suficient, din păcate. Sfaturi nu știu să dau, pot spune doar că este necesar să știi cam ce se poate întâmpla, ca să recunoști semnele, care pot fi diferite de la femeie la femeie. Eu nu m-am gândit că se poate întâmpla să nasc prematur și, de aceea, nu prea m-am interesat. A fost o greșeală.”, a explicat Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Ema, după ce au fost externate din spital Sursă foto: Instagram.com

NU RATA: UNDE S-A MUTAT CRISTINA CIORAN, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE ALEX DOBRESCU: „EU AM PLECAT DE ACASĂ”

Cum se simte în prezent Ema?

Cu toate că nașterea a fost una grea, atât Ema, cât și Cristina Cioranau reușit să treacă peste perioada dificillă. Fetița s-a adaptat rapid, iar mama sa spune despre ea faptul că este cuminte și cel mai important, sănătoasă.

Fetița mea e foarte bine acum, liniștită, sănătoasă, perfectă! Mi se pare că este cel mai frumos și pur suflet din viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dăruit-o. Chiar dacă am trecut prin momente grele, știu că acestea au fost ca să apreciez cu adevărat această minune de fetiță!”, a mai spus vedeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *