Cum s-a răzbunat un șofer pe iubita vecinului său, pentru că și-a parcat mașina pe locul lui. I-a scrijelit 2 cuvinte pe Hyundai

Mollie Hales, o tânără din Canberra, Australia și-a lăsat mașina pe un loc de parcare pentru câteva ore, însă în momentul în care a vrut să plece a observat că autoturismul său a fost vandalizat. Se pare că unul dintre vecinii iubitului său i-a făcut această „bucurie”, deși mașina era parcată corespunzător.

Mollie Hales a povestit furioasă în mediul online că și-a parcat mașina în fața blocului partenerului ei într-o după-amiază.

Dar când s-a întors în jurul orei 19, a fost șocată să descopere că unul dintre vecini i-a scris pe mașină „Nu parca”.  În ciuda faptului că nu a încălcat nicio regulă de parcare, cineva a fost nemulțumit că mașina ei era acolo și a decis să „facă dreptate”.

Mollie a povestit pentru Yahoo News Australia: „A fost făcut cu siguranță în timpul zilei. Înțeleg că este o parcare pe termen scurt, dar, mulți oameni care locuiesc în clădiri și chiar și cei care au afacerile din jur sunt conștienți că oamenii vor parca în acele spații pentru vizitatori pentru o zi sau două”.

Mollie Hales și-a găsit mașina vandalizată în parcare

Mollie nu înțelege de ce vecinul iubitul său a recurs la un asemenea gest

Blocul de apartamente găzduiește aproximativ 130 de locuitori și există și afaceri în jur, astfel încât parcarea pentru vizitatori este adesea aglomerată. Dar Mollie parca acolo de vreo patru sau cinci luni fără să se confrunte cu probleme.

CITEȘTE ȘI: S-A ÎNTORS LA MAȘINĂ ȘI A AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ! BILETUL BIZAR, LĂSAT ÎN PARBRIZ, A LĂSAT-O MUTĂ DE UIMIRE

Tânăra a mai spus și faptul că a rămas uluită de vandalismul „dezgustător” și „nerespectuos”, susținând că este nejustificat.

„Chiar dacă am fost parcat „prea mult” sau în locul greșit, nu cred că asta justifică gestul îngrozitor, a spus Mollie.

Mollie este acum îngrijorată că va trebui să scoată bani din buzunar pentru reparația mașinii, deoarece asigurarea ei ar putea să nu acopere costul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *