Cum arată bradul de 10.000 de lei din Târgu Jiu, înalt de 20 de metri. Localnicii l-au împodobit cum au dorit

Și anul acesta, localnicii din Târgu Jiu se bucură de un brad imens! Primăria a instalat bradul de Crăciun, înalt de 20 de metri, iar localnicii îl pot împodobi după bunul plac. A costat 10.000 de lei. Iată mai jos, în articol, cum arată.

Spiritul sărbătorilor de iarnă se instalează încet și sigur în orașele din România. De data aceasta, localnicii din Târgu Jiu se bucură de un brad de Crăciun înalt de 20 de metri, prețul de achiziție al acestuia fiind de 10.000 de lei. Acesta a fost amplasat în zona centrală a orașului, iar cetățenii sunt cei care îl împodobesc după bunul plac.

Bradul de Crăciun deja a prins un „contur” festiv. Pe lângă luminițele montate pe brad, localnicii au început să pună globulețe, steluțe și alte ornamente, pentru a-l „îmbrăca” în straie de sărbătoare.

Vezi și IMAGINI VIRALE | ”A LEȘINAT BRADUL!”. REACȚIILE ILARE ALE OAMENILOR, DUPĂ CE PRIMĂRIA DIN BACĂU A MONTAT UN BRAD ÎNALT DE 24 DE METRI

Un brad înalt de 20 de metri a fost instalat în Târgu Jiu. Sursă foto: capturi video

Citește și RÂZI CU LACRIMI! CE A PRIMIT O FEMEIE, DUPĂ CE A COMANDAT ON-LINE O STELUȚĂ PENTRU BRADUL DE CRĂCIUN. CÂND A DESCHIS COLETUL, A CREZUT CĂ NU VEDE BINE

Bradul de Crăciun, o bucurie pentru cei mici

Anul trecut, autoritățile locale au instalat un brad de Crăciun în valoare de 100.000 de euro, fiind, la vremea respectivă, catalogat drept cel mai scump brad. În ideea de a face și economie la factura de energie electrică, s-a decis instalarea bradului respectiv. Atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, reprezintă o bucurie ornarea bradului de Crăciun. În acest sens, localnicii doritori să contribuie la împodobirea lui s-au „înarmat” cu decorațiuni specifice sărbătorii și au început să îl „îmbrace”. Mămicile venite cu cei mici, pentru a pune câte-un glob în pomul de Crăciun, s-au declarat bucuroase.

„Acest brad este al lor. Este un brad liber, în care fiecare îşi aranjează sau pune globuleţul acolo unde doreşte”, a spus primarul orașului Târgu Jiu, arată Observatornews.ro.

Sursă foto: capturi video Observator, Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *