Cum arăta Bogdan de la Ploiești, la 18 ani. Până și el a uitat de imaginile astea

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai în vogă maneliști de la noi. Nu doar că are un succes incredibil pe plan profesional, însă este curtat și de o mulțime de femei. Cântărețul a cunoscut faima în urmă cu câțiva ani, însă până atunci avea doar câteva piese lansate și era de nerecunoscut! Cu siguranță și el a uitat de imaginile astea!

Bogdan de la Ploiești, de nerecunoscut la 18 ani

Bogdan de la Ploiești nu a făcut furori de la începutul debutului în muzică și nici nu avea atâtea admiratoare. Probabil că nimeni nu-și mai amintește cum arăta manelistul pe când avea doar 18 ani și lansa prima sa piesă, „Stinge lumina”. Dacă acum este un artist prezentabil, îmbrăcat mereu la 4 ace și cu o atitudine carismatică, trebuie să ne amintim că pe acea vreme, Bogdan era un simplu tânăr, dornic să atingă succesul pe plan muzical.

Cântărețul avea un look total diferit și nici nu purta ținutele extravagante pe care și le permite în prezent. Trebuie să recunoaștem totuși că domnișoarele puseseră ochii pe el încă de pe atunci, dar nu a avut același farmec până să cunoască succesul. (VEZI IMAGINI ÎN SECȚIUNEA VIDEO A ARTICOLULUI)

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL-ȘOC FĂCUT DE BOGDAN DE LA PLOIEȘTI! NU VA MAI COLABORA CU DANSATOAREA CRISTINA PUCEAN

Bogdan de la Ploiești a devenit unul dintre cei mai de succes artiști (Sursă: Facebook)

VEZI ȘI: CRISTINA PUCEAN, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE BOGDAN DE LA PLOIEȘTI A ANUNȚAT RUPTURA

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit

Anunțul șoc a venit în urmă cu câteva zile, când Bogdan de la Ploiești le-a mărturisit fanilor că a încheiat colaborarea cu Cristina Pucean. Deși cei doi păreau că se înțeleg de minune, se pare că relația lor s-a destrămat. Niciunul nu a făcut public motivul pentru care s-a produs ruptura, însă dansatoarea a anunțat pe contul ei de Instagram că va dezvălui în curând motivul pentru care nu mai face parte din viața artistului. Cert este că în rândul fanilor s-a instalat o isterie de zile mari. Asta pentru că formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *