Cum a reacționat o turistă din Franța, după ce a luat autobuzul 178 în București: „Prea multă lume!”

Tot mai mulți turiști ajung în țara noastră, iar prima destinație pe care o vizitează de cele mai multe ori este capitala. Este cunoscut faptul că traficul din București le dă șoferilor mari bătăi de cap, motiv pentru care mijloacele de transport în comun sunt cea mai bună variantă dacă vrei să ajungi repede dintr-un loc în altul… sau nu. Iată cum a reacționat o turistă din Franța, după ce a luat autobuzul 178.

Cu siguranță ați călătorit măcar o dată cu transportul în comun. Această variantă este preferată de românii care nu au mașini, dar de multe ori și de cei care au, pentru că astfel se pot mișca mai repede prin București. Nu de puține ori, călătorii s-au plâns de aceste mijloace, deoarece condițiile în care trebuie să călătorească lasă de dorit.

Se pare că, de aceeași părere este și o turistă din Franța care în ultimele zile a vizitat mai multe locuri din București. Femeia a fost nevoită să circule cu autobuzul, însă a fost dezamăgită de faptul că în RATB se aflau prea multe persoane. Într-una din zile, aceasta a făcut o fotografie în care a surprins o mulțime de oameni îngrămădiți în autobuz, pe care ulterior a publicat-o pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: VEȘTI BUNE PENTRU CEI CARE AU ANIMALE DE COMPANIE! ROMÂNII AR PUTEA AVEA ACCES CU PISICILE SAU CÂINII ÎN MIJLOACELE DE TRANSPORT SAU INSTITUȚII PUBLICE

Cum au reacționat internauții

Comentariile nu au întârziat să apară. Mulți dintre cei care au văzut imaginea i-au explicat că această problemă există peste tot, în timp ce alții au fost deranjați de comentariul său și au sfătuit-o să meargă pe jos.

„Confirm. Eu mă plâng zilnic de 178 și de cât e de aglomerat!”/ „Să apară controlorii, să vezi atunci ce gol umblă autobuzul/ „Și dacă sunt prea mulți ce este de făcut??? De ce nu mergeți pe jos dacă e aglomerat”/ „Ce a’i vrea, autobuzul și călătorul?”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *