Culiță Sterp, anunțul care i-a întristat pe fani în pragul sărbătorilor. Ce se va întâmpla cu artistul

Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca în urmă cu o lună, iar în prezent se află sub observația oamenilor legii. Concret, pentru o perioadă de 60 de zile, cântărețul se află sub control judiciar, nu poate părăsi țara și a rămas și fără permis de conducere. Din acest motiv, recent a fost nevoit să facă un anunț care i-a întristat pe fanii săi. Iată despre ce este vorba.

Culiță Sterp avea programate mai multe evenimente în următoarea perioadă, însă din cauza problemelor pe care le are cu legea, programul său artistic a fost afectat. Legea nu îi permite artistului să iasă din România, însă acesta spera ca lucrurile să se rezolve până la finalul anului, atunci când ar fi fost nevoit să plece din țară.

Evenimentul programat pentru noaptea dintre ani, din Germania, nu va mai putea fi onorat. Astfel, Culiță Sterp a anunțat pe toată lumea, în special pe românii care așteptau cu nerăbdare acest moment.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST FILMAT CULIȚĂ STERP. GESTUL FĂCUT DE ARTIST, ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI: ”ASTA E CEL MAI IMPORTANT ACUM”

În locul lui se va prezenta o altă colegă de breaslă, Andrada Cerna.

De asemenea, el a mai explicat că imediat ce va avea mai multe detalii despre evenimentele sale viitoare îi va anunța pe fani.

”Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem. Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării”, a spus Culiță Sterp, pe TikTok.

Ce spunea Culiță Sterp, după accidentul rutier pe care l-a provocat

Culiță Sterp și-a făcut curaj și a postat pe contul său de Instagram un mesaj cu privire la accidentul rutier pe care l-a provocat. Bărbatul a ținut să își asigure fanii că nu fuge de responsabilități, ba din contră, este mai prezent ca niciodată, însă face tot posibilul pentru a-și îndrepta greșelile.

„Vă pup pe toți, dragii mei. N-am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care vă întrebați. Mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc, să vă spun ceva după cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am împăcat.

Vreau să le cer scuze celor pe care i-am dezamăgit, celor care mă apreciază și în special familiei mele care este mereu lângă mine. Știu că am dezamăgit și poate că nu își mai au rost cuvintele, dar nu cred că este om în lume care să nu greșească”, a declarat Culiță Sterp pe contul său de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *