Cu siguranță șoferilor nu le-ar părea rău dacă ar fi amendați de ea. Cum arată ,,Cea mai frumoasă polițistă din Columbia și din lume!”. FOTO

Daniela Gaviria este o tânără polițistă din Columbia și are doar 28 de ani. Ea a devenit celebră pe rețelele de socializare în urma unei postări făcute de un internaut. Acesta a filmat-o pe femeie îmbrăcată în uniformă, în timp ce patrula pe străzile din Pereira.

Clipul video a devenit viral pe TikTok, internauții fiind surprinși de frumusețea acesteia, motiv pentru care au supranumit-o ,,cea mai sexy polițistă din lume”. Acum, agenta este urmărită de aproximativ 300.000 de internauți pe Instagram și cunoscută în întreaga lume. (VEZI ȘI: EA ESTE MISS ANOREXIA! UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE FEMEI DIN ROMANIA A AJUNS PIELE SI OS!)

Cum arată polițista care a furat inimile internauților

Daniela Gaviria lucrează în Poliție și este mama a doi copii pe care îi crește de una singură. Dacă înainte doar locuitorii erau fascinați de frumusețea ei, acum a devenit vedetă pe rețelele de socializare.

Daniela Gaviria, polițista din Pereira. Sursă foto: captură TikTok

În urma TikTok-ului cu ea, postat de un internaut, clipul video a adunat rapid mai mult de 150.000 de vizualizări. De asemenea, contul de Instagram al brunetei a crescut de la 2.600 la aproximativ 300.000 de urmăritori.

Polițista din Pereira a distribuit și ea clipul video pe contul ei de Instagram, dar a transmis și următorul mesaj: ,,De aici a început totul. Mulțumesc tuturor pentru comentarii!”

La scurt timp după viralizarea clipului video, internauții au rămas muți de uimire de frumusețea ei și au complimentat-o, în secțiunea de comentarii, cu cele mai frumoase mesaje. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE TÂNĂRA CARE A FOST ALEASĂ CEA MAI FRUMOASĂ ȘOFERIȚĂ DE TIR DIN ROMÂNIA. ARE 27 DE ANI ȘI A RENUNȚAT LA DREPT ÎN FAVOAREA PASIUNII PENTRU AUTOCAMIOANE | GALERIE FOTO)

,,Acum toată lumea, toți șoferii vor să fie amendați de ea!”,,Datorită acelui videoclip am început să te urmăresc”, ,,Frate, ăsta e un ÎNGER, jur!”, ,,Pereira, orașul celor mai frumoase femei” ,,Cea mai frumoasă polițistă din Columbia și din lume!”, sunt doar o parte din mesajele internauților.

Acum, Daniela Gaviria este recunoscută în mai multe colțuri ale lumii. Mai mult decât atât, frumoasa brunetă a declarat că oamenii o recunosc pe stradă și vin să-i ceară autografe și fotografii.

,,Rețelele sociale sunt o lume foarte complexă, dar frumoasă în același timp. Acum, în timp ce lucrez, oamenii vin să-mi ceară fotografii. Parcă ar fi văzut videoclipul în fiecare colț al orașului”, a declarat polițista Daniela Gaviria, potrivit Jam Press.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *