Cristina Șișcanu nu pare să pice în plasa tentațiilor! Soția lui Mădălin Ionescu a dat “iama” în decorațiunile de Crăciun, dar…

Pe Cristina Șișanu pare că a cuprins-o „febra” cumpărăturilor pentru Crăciun! Chiar aseară, soția lui Mădălin Ionescu și-a luat fiica, pe Petra, și împreună au mers în mall Băneasa. Pentru a studia piața decorațiunilor festive. Paparazzii CANCAN.RO au fost pe urmele Cristinei și vă prezentăm imaginile exclusive în cele ce urmează!

Sărbătoarea de Crăciun se apropie, așa că personalitățile din showbizul autohton, și nu numai, au început deja pregătirile pentru Noaptea de Ajun. Printre ele se numără și Cristina Șișcanu.

Jurnalista a mers la cumpărături de decorațiuni festive

Aseară, în zona de nord a Capitalei avea să ajungă soția lui Mădălin Ionescu. Cristina Șișcanu și-a luat fiica și împreună au decis că e cazul să facă niște cumpărături. Decorațiunile de Crăciun au fost în mintea soției lui Mădălin Ionescu, așa că a ajuns în mall Băneasa pentru a consulta piața.

Cristina Șișcanu s-a îmbrăcat cu o pereche de pantaloni închiși la culoare, a optat pentru încălțări în același ton și a ales o bluză albă cu dungi negre. Peste a decis să îmbrace un palton călduros pentru că afară deja gradele-s puține.

Cristina Șișcanu a ieșit la cumpărături pentru Crăciun / (Sursa: CANCAN.RO)

(NU RATA: Cristina Șișcanu a reacționat, după derapajul lui George Buhnici: ”Practic, și-a umilit soția”)

Soția lui Mădălin Ionescu nu pare să pice în plasa tentațiilor

Cristina Șișcanu a mers ținându-și fiica de mână pe culoarul mall-ului. Au intrat împreună în hipermarket-ul amplasat în centrul comercial din zona de nord a Capitalei și s-au plimbat printre raioane.

Și chiar dacă tentațiile au fost mari, soția lui Mădălin Ionescu n-a „plasat” în coș foarte multe decorațiuni festive. Cu greu i-a picat ceva în mână, astfel că a ales să cumpere o cană în timp ce a consultat restul podoabelor pentru a se hotărî cu ce produse să meargă la casa de marcat.

Cristina Șișcanu și fiica sa, Petra, au mers împreună în mall Băneasa / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: Cum a reușit Cristina Șișcanu să slăbească 27 de kilograme: ”Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *