Cristina Dorobanţu, mărturii tulburătoare. Cum a fost părăsită chiar înainte de nuntă

Cristina Dorobanțu a făcut primele declarații despre despărțirea de bărbatul cu care avea să se căsătorească. Cei doi au ales să se separe, spre dezamăgirea fanilor vedetei de la Kanal D. După doi ani de la acest eveniment, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a reușit să își spună punctul de vedere despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Nu mai este niciun secret faptul că în acest moment Cristina Dorobanțu este o femeie singură care se bucură de faima pe care a câștigat-o în perioada în care a apărut la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Deși ar fi trebuit să aibă parte de o nuntă frumoasă și de o viață lipsită de griji alături de Mihai, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit frumoasa șatenă, așa că s-a văzut nevoită să renunțe la o relație de șase ani.

VEZI ȘI: CU CINE O FI ȘEFA “PUTEREA DRAGOSTEI” ÎN INSULA MILIARDARILOR? IDILĂ ÎN CARAIBE? SUPERBA CRISTINA DOROBANȚU LOVEȘTE SUS!

Ce are de spus Cristina Dorobanțu despre bărbatul cu care urma să se căsătorească

Din păcate, Cristina Dorobanțu a avut parte de o despărțire dureroasă de bărbatul alături de care urma să îmbrace rochia de mireasă. Aceasta a vorbit despre relația dintre ei și despre cât de mult a ajutat-o de-a lungul timpului să devină o versiune mai bună a sa.

„Ne-am despărțit în condiții civilizate și am rămas prieteni. A fost omul care m-a învățat multe lucruri. Noi nici nu ne-am mai împăcat după despărțire, au fost doar speculații de presă. O să îl respect pe Mihai toată viața pentru ceea ce a făcut pentru mine. M-a sfătuit, m-a susținut și, dacă nu era sprijinul lui, poate că multe dintre visurile mele nu ar fi devenit realitate”, a spus Cristina Dorobanțu pentru viva.ro.

CITEȘTE ȘI: CRISTINA MIHAELA DOROBANȚU, O FEMEIE SINGURĂ! CE FEL DE BĂRBAT ÎȘI DOREȘTE VEDETA DE LA KANAL D LÂNGĂ EA

Cum se descurcă vedeta de la Kanal D, după despărțire

Chiar dacă s-a speculat în nenumărate rânduri că Mihai și Cristina s-au împăcat, aceasta neagă cu vehemență acest lucru, spunând că nu este genul de persoană care să se întoarcă din drum. Perioada în care a fost în Turcia și a prezentat „Puterea Dragostei” a ajutat-o să înțeleagă că singurătatea o poate face să fie mult mai concentrată pe cariera sa. Deși nu a avut parte de o depresie cruntă supă despărțire, Cristina Dorobanțu recunoaște că s-a confruntat cu tot felul de stări.

„Sunt genul de persoană care, dacă pune punct, nu se mai întoarce în trecut, indiferent cât de greu îi este. Nu pot fi falsă și să spun că sunt bine singură, pentru că îmi place să fiu alături de oameni. A fost greu, însă perioada în care am fost singură în Turcia m-a călit pentru ceea ce urma, pentru revenirea în țară și perioada aceea de după separare. Sunt convinsă că destinul va face în așa fel încât lucrurile să fie extraordinare pentru mine. Nu am avut depresii sau anxietăți, dar, om fiind, trec și eu prin momente în care îmi pun întrebări”, a mai spus vedeta tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *