Cristina Demetrescu, previziuni pentru anul 2023: „Evenimentele se vor derula mult mai repede”

Cunoscutul astrolog, Cristina Demetrescu, a făcut câteva previziuni legate de evoluția războiului. Ce se va întâmpla, începând de anul viitor. 

Cristina Demetrescu a vorbit despre evenimentele care ne așteaptă în perioada următoare. Astrologul a vorbit despre ce se va întâmpla cu planul lui Putin și ce ne așteaptă la început de an. Una dintre ipoteze este legată de faptul că Putin va fi înlăturat de la putere și odată cu această schimbare se va instala un nou regim.

„Lui Putin nu i-a ieșit nimic din ce a calculat. Și nu îndrăznește nimeni să-l contrazică. Toată lumea cântă cum vrea el. Sunt niște oameni care vor răsufla odată cu plecarea lui. Lucrurile nu merg în reușita unei negocieri. Însă, 2023 este un an în care anumite zodii merg greu și fac să se dilate, să fie un boom, să se schimbe regimul și să se termine odată.

Evenimentele se termină mult mai greu în contextul energiilor uraniene. Spre deosebire de anul acesta în care a mers foarte greu, foarte dilatat, anul viitor grăbește foarte mult lucrurile și o situație care durează, impactul planetelor sunt în ipostaze care pot indica și pot arăta auspicii de război. Destinul și Jupiter care vor intra în zodia berbec eu zic că omenirea o ia de la zero. Se va pune accentul pe înarmare. O să fie o resetare la aceiași parametri”, a spus astrologul, citat de Antena 3. 

Cristina Demetrescu / (sursă foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: Maria Gheorghiu, declarații uluitoare: ” Trebuie să ne îndreptăm, trebuie să fim mai întăriți în Credință”)

Cristina Demetrescu, previziuni pentru 2023: „Vom depăși criza și evenimentele se vor derula mult mai repede, nu ca pandemia”

Conform spuselor astrologului, anul ce vine vom avea parte de încheierea anumitor evenimente marcante, precum încheierea războiului și încheierea crizei economice.

Vom depăși criza și evenimentele se vor derula mult mai repede, nu ca pandemia care a durat foarte mult. Probabil că anul viitor va veni cu o închidere. Intrarea lui Saturn în pești nu aduce elemente ca pandemie sau ce am mai avut, este un fel de mântuire care va veni cu sacrificii, ne pune în situația să fim mai buni și are rolul să închidă o etapă grea a omenirii.

Planetele se desfac în jurul datei de 31 decembrie. Aspectele imprevizibile se termină. Revenind la Putin, ceea ce face el nu este bine și atunci urmează căderea de pe sârmă. Este posibilă oricând. Este zodia balanță, este un om puternic la bază. Sunt oameni cu capacitate de hipnoză, de frică, de prostire a celor din jur”, a mai spus aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *