Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal monstru în plină stradă! Actrița a izbucnit în lacrimi

Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit în toamna acestui an, la scurt timp după ce au anunțat că se vor căsători. Încă de atunci au apărut certuri între cei doi, însă recent aceștia au fost surprinși într-o ipostază șocantă. Fosta prezentatoare TV și tatăl fetiței ei s-au certat ca la ușa cortului în plină stradă.

Cristina Cioran a povestit în cadrul mai multor apariții faptul că își dorește să păstreze o relație civilizată cu fostul său partener, în primul rând de dragul fetiței pe care o au împreună. Se pare că acest lucru nu a fost posibil, iar recent cei doi au fost protagoniștii unor scene greu de privit.

NU RATA: CUM SE SIMTE ÎN PREZENT FETIȚA CRISTINA CIORAN? FOSTA PREZENTATOARE, MARCATĂ DE NAȘTEREA PREMATURĂ

În urmă cu doar câteva ore, fostul logodnic al actriței i-a adus o serie de acuzații în plină stradă, ba chiar a amenințat-o că va apela la oamenii legii, în cazul în care situația va degenera. Motivul disputei nu se cunoaște deocamdată, însă potrivirt wowbiz.ro, Alex Dobrescu i-a cerut blondinei în mod obsesiv o cheie.

„Chem poliția că vrei să intri cu forța în casă! Dă-mi cheia și pleacă de aici!”, i-a spus Alex Dobrescu, Cristinei Cioran.

Cu ochii în lacrimi, actrița încerca să își liniștească fostul partener și îi spunea că nu are cheia despre care el vorbește: „Nu am cheie”.

Cristina Cioran, despre o nouă relație

Deși au trecut doar două luni de când Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au spus adio, bărbatul și-a găsit o nouă iubită. La scut timp după despărțire, fostul partener al vedetei s-a afișat la brațul unei brunete de doar 21 de ani.

În schimb, Cristina Cioran nu se gândește încă la un nou partener. Vedeta nu vrea să se grăbească și pentru moment nu își caută un iubit. Deși acum preferă să fie singură și să se concentreze pe micuța Ema, nu exclude ideea unei noi relații în viitor.

„Ne-am despărțit în octombrie, sunt două luni, adică sunt 60 de zile, nu știu în minute, dacă vrei facem un calcul. Habar nu am, nu mă gândesc deocamdată. Nu o să sar din om în om, dar nici nu o să stau închisă în casă ca văduva.”, a spus Cristina Cioran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *