Cristina Cioran nu dă înapoi și pune din nou tunurile pe fostul iubit: ”Despărțirea asta e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!”

Între Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, nu pare să mai existe cale de împăcare. Sau cel puțin ea așa susține. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, actrița a mărturisit, printre altele, că nu-și poate petrece sărbătorile de iarnă alături de copil în afara țării. Totul pentru că fostul partener nu este de acord. Mai mult, refuză să-și refacă viața după despărțire. 

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Între ea și Alex Dobrescu n-ar părea să mai existe o cale de împăcare. Pentru CANCAN.RO, actrița a mărturisit că nici ea nu-și mai dorește o reluare a poveștii de dragoste, dar nici tatăl fetiței sale.

În interviul acordat publicației noastre, Cristina Cioran a mărturisit că avea planuri pentru a petrece sărbătorile de iarnă în afara țării împreună cu micuța Ema, însă tatăl copilului se opune.

Mai mult, actrița susține că nu-și dorește o relație în viitorul apropiat chiar dacă Alex Dobrescu a decis să se afișeze la brațul altor domnișoare imediat după despărțire.

(VEZI ȘI: Cum se simte în prezent fetița Cristina Cioran? Fosta prezentatoare, marcată de nașterea prematură)

„Mai avem niște chestii de încheiat”

CANCAN.RO: Unde petreci Crăciunul? Unde petreci Revelionul?

Cristina Cioran: Cu siguranță voi fi cu mama și cu Ema. Acum nu știm dacă vom fi aici, în București, sau în Constanța. Oricum nu în altă țară. Adică vom rămâne în România, din păcate, deși aveam planuri să plecăm în străinătate. Nu putem pleca pentru că nu avem acte pe copil. 

CANCAN.RO: Nu-ți dă voie fostul iubit?

Cristina Cioran: Nu acceptă plecarea. Știi cum e că atunci când închei o relație, de cele mai multe ori, cel care s-a simțit rănit mai ține un mic cârlig. Poate vrea să mă rog de el. 

Fostul iubit al Cristinei Cioran nu acceptă ca aceasta să plece cu fetița în străinătate de sărbători / (Sursa: Captură video)

(NU RATA: Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt la cuțite! Vedeta a spus totul despre fostul iubit. „Să mă lase în pace.”)

„Despărțirea asta a fost cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat”

CANCAN.RO: El vrea să se împace cu tine?

Cristina Cioran: Nu. Nici el nu vrea, nici eu nu vreau. Despărțirea asta a fost cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat. 

CANCAN.RO: Relațiile cu domnișoarele cu care se afișează vor fi serioase?

Cristina Cioran: El este un tip foarte serios și dacă spune că iubește pe cineva după două zile după ce o cunoaște bănuiesc că e adevărat. 

CANCAN.RO: Simt un pic de ironie.

Cristina Cioran: Nu este deloc ironie…

CANCAN.RO: Dacă el și-a refăcut viața. Tu când urmezi?

Cristina Cioran: Eu nu-mi mai doresc în următoarea perioadă o relație, e lesne de înțeles de ce. Sunt un pic sătulă de problemele altora, așadar vreau să fiu puțin singură. Dar de ieșit în oraș, ies. 

Cristina Cioran nu-și mai dorește o relație în viitorul apropiat / (Sursa: Captură video)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *