Cristiano Ronaldo a vrut să plece din cantonamentul naționalei / Reacția Federației Portugheze

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în meciul din optimile CM 2022 din Qatar, pe care Portugalia l-a câștigat cu scorul de 6-1 împotriva Elveției. Înlocuitorul său în primul 11, Goncalo Ramos, a reușit să înscrie de trei ori.

Cristiano RonaldoFoto: Getty Images / Digisport.ro

Ronaldo a amenințat că va părăsi cantonamentul Portugaliei

Presa portugheză a dezvăluit că Ronaldo a fost dezamăgit când a aflat că va lua loc pe banca de rezerve și a amenințat că va pleca din cantonament.

Problemele au început la meciul contra Coreei de Sud, când CR7 a fost înlocuit de selecționerul Fernando Santos în minutul 65. În momentul ieșirii de pe teren, acesta a avut o reacție nervoasă, iar după meci a precizat că acele cuvinte nu erau adresate antrenorului, ci unui jucător sud-coreean, scrie Marca.

Când a aflat că nu se va afla în primul 11 pentru partida cu Elveția, Cristiano Ronaldo a avut o discuție cu Fernando Santos, în care a amenințat că va pleca. La scurt timp, a revenit asupra deciziei, conștient de consecințele pe care le-ar putea avea un asemenea gest.

Federația Portugheză de Fotbal neagă incidentul

Într-un comunicat publicat joi, FPF susține că vedeta nu a amenințat că va părăsi naționala și că acesta, prin gradul de dăruire de care dă dovadă, este implicat total în slujba echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *