Copiii lui Horia Brenciu s-au lovit de fenomenul bullying-ului. ,,Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează, de mai bine de 15 ani, unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Au o familie numeroasă și se bucură de căminul pe care și l-au clădit. Totuși, atunci când vine vorba de bullying, nici copiii artiștilor nu scapă de aceast fenomen. În cadrul unui interviu pe care recent l-a oferit presei, Horia Brenciu a mărturisit că și copiii lui s-au confruntat cu această problemă. 

Bullyng-ul este o problemă la nivel mondial, și tot mai mulți copii devin victime ale acestui fenomen. La rândul lor, copiii lui Horia Brenciu s-au lovit de astfel de situații. Cum au abordat însă părinții lor această problemă.

(VEZI ȘI: HORIA BRENCIU, DEZVĂLUIRI FĂRĂ PERDEA DESPRE RELAȚIA PE CARE O ARE CU ALICE DUMITRESCU: „DUPĂ CE SE CULCĂ COPIII…”)

Cum îi ajută Horia Brenciu și soția sa pe copiii lor, în problema bullying-ului

Horia Brenciu este cunoscut de către cei de acasă pentru felul său sincer și asumat de a fi. În cadrul interviului pe care l-a acordat, cântărețul nu a ezitat să vorbească despre fenomenul bullying-ului. Din nefericire, și copiii săi s-au confruntat cu astfel de momente.

Horia Brenciu alături de familia lui. Sursă foto: social media

Artistul a mărturisit faptul că cei mici s-au confruntat cu această problemă. Totuși, Horia Brenciu este de părere că stima de sine și încredere în propria persoană sunt cele mai bune metode pentru a trece mai ușor peste astfel de episoade. De asemenea, a precizat și faptul că el și soția sa îi ajută să își consolideze stima de sine.

(CITEȘTE Și: HORIA BRENCIU, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU THEO ROSE, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ: „VOM AVEA UN NEPOȚEL”)

,,Da… fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen, în copilărie. Părerea mea e că cel mai ușor treci peste asta când ești cât de cât echilibrat. Și ai oameni în jurul tău care țin la ține și te iubesc. Lucrurile sunt mai simple când ai o minimă stimă și încredere în tine. Asta încercăm cu copiii noștri, să creștem stima de sine. Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”, a mărturisit Horia Brenciu, potrivit informațiilor oferite de viva.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *