Concurenţi Survivor România 2023, la Faimoşi. Lista completă a vedetelor cooptate de Pro TV

Fanii emisiunii Survivor au așteptat cu sufletul la gură acest moment! Toți și-au dorit să afle ce vedete au acceptat provocarea din Dominicană în acest an! Ei bine, așteptarea a luat sfârșit. Daniel Pavel a anunțat cine sunt cele 12 celebrități care vor face parte din echipa Faimoșilor.

Filmările pentru Survivor România 2023 vor începe în curând. Așa cum bine se știe, concurenții din tribul Faimoșilor și cei din echipa Războinicilor se vor întrece zilnic în probe dificile pentru a câștiga recompensele care le vor face viața mai ușoară. De asemenea, participanții trebuie să se acomodeze și cu traiul din junglă, fără confortul de acasă, lipsa odihnei, stresul, iar lista poate continua.

Doar unul dintre ei va ajun în marea finală și va câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro pus în joc de Vodafone.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE ANDREEA MOROMETE DE LA SURVIVOR 2023. DE CE A IEȘIT DIN POLIȚIE ȘI DIN CE FACE BANI ACUM

Vedetele sunt nerăbdătoare să pornească în aventura vieții lor și să demonstreze că merită să ajungă până la final. Toți sunt pregătiți pentru ceea ce urmează! Sau cel puțin asta declară acum…

Cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023

Daniel Pavel a anunțat cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor România 2023. Primele trei vedete care au acceptat provocarea sunt influencerița Carmen Grebenișan, artistul Jorge și actrița Ada Dumitru, fiica vitregă a actorului Bebe Cotimanis.

Campionul kickbox, Ionuț Iftimoaie, interpreta de muzică populară Maria Constantin și instructorul de fitness Remus Boroiu au fost următoarele vedete curajoase care au acceptat să facă parte din acest proiect.

Vica Blochina, Bianca Patrichi, fosta ispită de la Insula Iubirii, și rapperul DOC se vor întrece cu adversarii din echipa Războinicilor pentru a aduce recompensele în tabăra lor.

De asemenea, antreprenorul Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, campioana europeană la gimnastică ritmică Ștefania Stănilă și artistul Gheboasa sunt nerăbdători să demonstreze de ce sunt în stare pe traseele din Dominicană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *