Concurenţi Survivor 2023. Au „trădat” Antena 1, ca să meargă la Pro TV! Cele 3 celebrităţi care merg în Dominicană

Survivor România 2023 va apărea curând pe micile ecrane. Ca urmare, s-a aflat deja ce vedete au acceptat provocarea producătorilor de PRO TV. Se pare că trei celebrități au „trădat” Antena 1 pentru a merge în Republica Dominicană. 

La începutul anului 2023, începe noul sezon din Survivor România. Vestea a venit chiar de la câștigătorul sezonului anterior, Alex Delea:

Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalina, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnul Dan citire… Survivor România începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a dezvăluit fostul „războinic”.

Printre concurenții anunțați deja, se numără: Maria Constantin, Bianca Patrichi și Ștefania Stănilă, Vica Blochina și Carmen Grebenișan.

(CITEȘTE ȘI: Surprize uriaşe în Survivor 2023, de la Pro TV! Cine este luptătorul mega celebru, care va merge în Republica Dominicană)

Cele 3 vedete care au lăsat Antena 1 pentru PRO TV

Vica Blochina a participat anul trecut la „Spash! Vedete la apă”, dar și la „Asia Express”, în urmă cu patru ani, ambele fiind producții ale Antenei 1. Așadar, după ani în care și-a asociat imaginea cu televiziunea, a trecut în tabăra adversă.

Vica Blochina a acceptat provocarea Pro TV. Sursă foto: Instagram

Nu doar controversata blondină a „trădat” Antena 1 pentru PRO TV, ci și Carmen Grebenișan. În 2022, influencerița a participat la „Dancing on Ice -Vis în doi”, iar în 2020, a fost concurentă la „Asia Express”.

Carmen Grebenișan a „trădat” Antena 1 pentru PRO TV. Sursă foto: Instagram

Maria Constantin a „trădat”, de asemenea, Antena 1. Vedeta nu doar că a bifat mai multe apariții la „Xtra Night Show”, dar a venit și la „Stand up Revolution” și la „Splash! Vedete la apă” în 2022.

Maria Constantin Sursă foto: Instagram
Maria Constantin va merge în Republica Dominicană. Sursă foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: Decizie neașteptată a postului Antena 1 | Am aflat data exactă când începe America Express. Informații exclusive + ce se întâmplă cu Survivor 2023 de la Pro TV)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *