Cine este Tudor Monroe, românul care a compus imnul pentru Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar

Imnul ,,Ez Al Arab”pentru deschiderea finalei Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022 din 18 decembrie a fost produs de un tânăr român. Tudor Monroe are doar 24 de ani și este din Brașov, dar de câțiva ani de zile locuiește în Londra. 

Melodia care a devenit virală în mediul online este compusă de tânărul român. Cântată de artistul egiptean Wegz, melodia a atins aproape două milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al FIFA. Tudor Monroe a colaborat cu mai mulți artiști români, intrând în domeniul muzical de la vârsta de 18 ani.

(VEZI ȘI: RÂZI CU LACRIMI LA PRO SPORT FUNNY! CUM A AJUNS CELEBRU UN ANGAJAT DE LA CAMPIONATUL MONDIAL DIN QUATAR)

 Tudor Monroe, românul care a compus versurile imnului pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022

Tudor Monroe. Sursă foto: Facebook

În deschiderea finalei Campionataului Mondial de Fotbal din Qatar 2022, melodia compusă de român a fost ascultată de oameni din mai multe colțuri ale lumii.

Pe pagina sa de Facebook, Tudor Monroe a postat un mesaj de-a dreptul emoționant. El a mărturisit că este mândru pentru faptul că a avut ocazia să colaboreze cu oameni cu care a împărtășit același grad de creativitate și de gândire.

„Coloana sonoră oficială a @fifafaworldcup este acum disponibilă, interpretată de unicul și unicul W E G Z. Sunt foarte mândru că am avut șansa de a lucra la acest proiect alături de o mână de oameni cu aceeași gândire și creativitate. Mulțumesc W E G Z și @asemmtag pentru că au avut încredere în viziunea mea!”, a fost mesajul transmis de tânărul român, pe pagina sa de Facebook.

Cum a ajuns Tudor Monroe să compună imnul pentru finala Campionataului Mondial de Fotbal din Qatar 2022

Tudor Monroe a compus imnul pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar 2022. Sursă foto: Facebook

Când se aștepta mai puțin, tânărul român a fost contactat pentru noua piesă muzicală. Nici nu s-a gândit să refuze o astfel de oportunitate.

„Am fost sunat și mi s-a spus că este vorba despre imnul Cupei Mondiale FIFA din Qatar, că trebuie să mergem la studio, să începem o sesiune despre asta. Acolo l-am cunoscut și pe artistul care cântă piesa – Wegz (n.r. – un artist egiptean).

Atunci am încercat mai multe demo-uri, printre care și piesa pe care o cunoașteți. După ce am terminat demo-ul, FIFA a fost mulțumită și a hotărât că acesta este sound-ul”, a mai spus Tudor Monroe, potrivit Europa FM.

(CITEȘTE ȘI: CINE SUNT VEDETELE CARE AU PARTICIPAT LA FINALA CUPEI MONDIALE DIN QATAR 2022. CELEBRITATEA CARE A ATRAS TOATĂ ATENȚIA MICROBIȘTILOR)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *