Celebrul Thing din serialul „Wednesday”, dezvăluiri neașteptate din spatele camerelor. Motivul pentru care actorul nu-și dorea colaborarea cu Netflix

„Wednesday” a reușit să spargă toate barierele și să ajungă în top, la nivel mondial. Serialul este extrem de popular și în România, dar puțini știu că celebra „mână” este, de fapt, a unui român. Victor Dorobanțu, magician de profesie, a dezvăluit cum era să piardă colaborarea cu Netflix, dar și cum se transformă în Thing pe platourile de filmare. 

Zilele acestea, Victor Dorobanțu a fost invitat la podcastul lui Speak, unde a vorbit despre experiența din serialul Netflix care a uimit mapamondul. Magicianul a mărturisit, cu această ocazie, prin ce proces trebuie să treacă pentru a ajunge Thing, din perspectiva aspectului:

„Machiajul a fost un proces super complicat. În fiecare zi, de fapt noaptea, că de multe ori era noapte când veneam la filmări. Ajungeam cu mult înaintea celorlalți, să fac asta. La ceilalți actori dura atât de mult machiajul. În primele episoade, până ne-am obișnuit cu machiajul, echipa respectivă, care e cea mai bună și care a făcut machiaj pentru toată industria…La început a durat foarte mult, erau foarte perfecționiști.

Toate mulajele și cicatricile erau făcute în Spania, la atelierul tipului respectiv. Nu le plăcea, le trimiteau înapoi”, a spus Victor Dorobanțu.

Victor Dorobanțu joacă rolul „Mânuței” în serialul Wednesday. Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Vedeta din serialul „Wednesday” de pe Netflix a finalizat divorțul. Ce și-a vândut celebra actriță pentru a avea bani de proces)

De ce a vrut Victor Dorobanțu  să refuze „Wednesday”. Motivul pentru care producătorii au insistat

Victor Dorobanțu a primit un simplu telefon, prin care a fost chemat la casting. Inițial, nu a fost tentat pentru că nu a primit foarte multe detalii, dar Tim Burton, producător și regizor, a insistat ca un magician să joace rolul.

„Mi s-a spus că sunt chemat la un casting, dar foarte pe scurt. ‘Haide, mă, lasă-mă în pace!. Și am închis telefonul. M-a sunat de câteva ori femeia aia. Tim Burton a ținut neapărat un magician să joace Mâna”, a declarat Victor Dorobanțu în podcastul lui Speak.

(CITEȘTE ȘI: Cât costă să vizitezi orașul Jericho din serialul „Wednesday”. Fanii producției se îngrămădesc la Buftea!)

Materialul integral este disponibil aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *