Celebrul ”Cap de porc” își aduce iubita în celulă! Interlopul despre care Băsescu a spus că este cel mai mare mafiot și-a ales jumătatea

Ioan Clămparu își aduce concubina în camera intimă, la penitenciarul din Aiud! Interlopul condamnat la 25 de ani de pușcărie pentru mai multe capete de acuzare a trecut și peste contestația făcută de conducerea penitenciarului, dar povestea din spatele acestei decizii este demnă de filmele hollywoodiene. ”Cap de porc”, așa cum mai este cunoscut, a avut o altă concubină, pe care a schimbat-o. Detaliile, în exclusivitate pe CANCAN.RO.

Traian Basescu, fostul președinte al Romaniei, îi pronunța numele cu mult înainte ca interlopul să fie condamnat. Astfel, în ianuarie 2006, cazul Clămparu era dat exemplu de eșec în combaterea criminalității. „Se procedează la arestarea simultană a infractorilor și voi îi puneți în libertate. Ați stricat toată operațiunea!”, afirma Traian Basescu, la o ședință a Consiliului Superior al Magistraturii.

(CITEȘTE ȘI: E INCREDIBIL CE A AJUNS SA FACA IN PUSCARIE INTERLOPUL DESPRE CARE BASESCU A SPUS CA E CEL MAI MARE MAFIOT ROMAN!)

Anii s-au scurs rapid, iar Clămparu era arestat. Apoi, condamnat la 25 de ani de închisoare! O pedeapsă ce a rezultat din contopirea a trei condamnări primite în Spania, Italia și România. La Aiud a fost întemnițat cel poreclit Cap de porc, acolo unde a fost vizitat de concubina lui. Doar că relația s-a rupt în urmă cu aproape trei ani. Iar atunci ”rolul” a fost preluat de o fostă iubire a lui Clămparu. Interlopul a cerut dreptul la camera intimă, în instanță. I s-a dat. Doar că șefii penitenciarului unde-și execută condamnarea au contestat decizia.

Ioan Clămparu, zis Cap de porc, și-a schimbat concubina, iar instanța i-a dat dreptul la vizite intime (Foto: CANCAN.RO)

Argumentele lui Ioan Clămparu

Ce susține Clămparu, prin vocea avocatului său? ”În situaţia de faţă este vorba de o persoană condamnată la 25 de ani de închisoare şi că respectarea şi susţinerea vieţii private, în măsura în care se poate, ajută, în final, şi la reintegrare, scopul principal al pedepsei.

De asemenea, deţinutul nu are vizite intime din 2019, de când concubina sa, cu care are doi copii, şi-a refăcut viaţa. Aceştia ţin legătura, pentru copii, prin convorbiri telefonice. Mai departe, precizează că situaţia vizează două concubine, în ultimii 15 ani, iar de doi ani s-a reluat o relaţie, care este evidentă şi rezultă din faptul că intimatul este vizitat lună de lună şi i se aduc pachete. Din considerentele transmise de unitatea de detenţie reiese că, în situaţia de faţă, există doar două soluţii compatibile cu reintegrarea deţinutului, respectiv: ca acesta să se căsătorească cu concubina sa, pentru că numai aşa pot să aibă relaţii intime (care fac parte din viaţa de familie) ori să nu mai aibă nicio relaţie până la liberare, subliniind că este vorba de o condamnare de 25 de ani”, a transmis avocatul.

Care apreciază, apoi, că niciuna dintre variante nu sunt compatibile cu principiile vieţii de familie şi cu reintegrarea.

”Cap de porc” a reluat relația cu fosta iubită + A câștigat procesul

Clămparu nu a mai beneficiat de dreptul la vizită intimă din 2019 cu persoana care figura în baza de date a penitenciarului ca fiind concubina sa, care locuiește cu altcineva și și-a refăcut viața. Așa că interlopul a început să discute cu o fostă iubită. Se întâmpla în martie, 2020. Noua concubină l-a vizitat lunar, ba i-a adus și pachet. Femeia, care a venit la el de peste 25 de ori, a mai fost combinată cu Clămparu în perioada 2000-2004, dar interlopul avea să fugă din țară de teama unei condamnări, iar relația s-a rupt.

Conducerea penitenciarului din Aiud a apreciat că declaraţia de concubinaj este nesinceră şi formulată strict în scopul beneficierii de către Clămparu de dreptul la vizită intimă. Ca un argument, contestatorul interlopului a amintit că există în practică numeroase astfel de solicitări ale deţinuţilor, de a schimba concubina, în scopul de a beneficia de vizită intimă cu persoane diferite.

(NU RATA: IOAN CLĂMPARU S-A „SPOVEDIT” ÎN SPATELE GRATIILOR. INTERLOPUL A POVESTIT CUM ȘI-A CUNOSCUT SOȚIA ȘI CUM AU TRECUT PESTE MOMENTUL MORȚII FETIȚEI LOR)

Dar contestația formulată de Penitenciarul Aiud era respinsă, iar Clămparu va avea dreptul la vizite intime ale noii concubine.

”Pentru aceste considerente, INSTANŢA, ÎN NUMELE LEGII HOTĂRĂŞTE: Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Penitenciarul Aiud. Menţine ca legală şi temeinică încheierea atacată. Definitiv”, este sentința dată.

Ioan Clămparu, zis Cap de porc, a fost întemnițat, inițial, în Spania

Cine este Ioan Clămparu, zis Cap de porc

În 2017, Ion Clămparu a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare, după ce a cerut contopirea pedepselor din România, Spania și Italia: 11 ani şi 8 luni, 20 de ani și 18 ani de închisoare.

În România a fost judecat pentru constituire grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism.

Considerat de presa iberică unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de fiinţe umane din lume, Clămparu, poreclit şi ”Cap de porc”, s-a predat autorităţilor din Spania în 2011.

Acesta controla cu mână de fier o rețea de 2.000 de prostituate, printre care multe minore. Reţeaua pe care Clămparu a iniţiat-o a avut ca model modul de acţiune, regulile şi pedepsele utilizate în cadrul Camorrei italiene.

În Italia a fost condamnat pentru constituirea unui grup infracțional specializat în traficul de droguri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *