Celebrul antrenor de tenis Nick Bollettieri a murit la 91 de ani

Antrenorul de tenis Nick Bollettieri s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani. Bărbatul a fost considerat unul dintre cei mai importanți antrenori din domeniul tenisului.

Nick Bollettieri a murit la vârsta de 91 de ani și a fost considerat unul dintre cei mai importanți antrenori din lumea tenisului. Nick Bollettieri a antrenat multe persoane cunoscute, precum Maria Șarapova, Andre Agassi, Monica Seles, Tommy Haas, Jim Courier, Martina Hingis, dar și Serena Williams și Boris Becker.

Nick Bollettieri și-a deschis și o academie, în anul 1978, în Florida, unde a antrenat multe persoane care au devenit celebre în lumea tenisului.

Vezi și DOLIU LA HOLLYWOOD! BRAD WILLIAM HENKE DIN ”ORANGE IS THE NEW BLACK” S-A STINS DIN VIAȚĂ LA 56 DE ANI

Nick Bollettieri s-a confruntat cu probleme de sănătate

Bărbatul a fost fiul unor imigranți italieni și a absolvit Filosofia și Dreptul. Apoi, bărbatul a servit în armata Statelor Unite ale Americii.  Nick Bollettieri a avut capacitatea de a antrena extrem de bine sportivii care își doreau o performanță și le-a oferit o șansă să se afirme în lumea tenisului. Prima școală de tenis pe care a dechis-o a fost în Wisconsin, la Academia Wayland. Ulterior, a devenit director de tenis la un hotel din Puerto Rico.

Celebrul antrenor de tenis Nick Bollettieri a fost inclus, în anul 2014, în International Tenis Hall of Fame. În ultimii ani din viață, bărbatul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Deși suferea de anumite probleme, evita sau amâna mersul la doctor, din cauza faptului că îi era teamă de injecții, arată news.ro.

De-a lungul anilor, prin munca pe care a depus-o și performanțele de care a dat dovadă, antrenorul de tenis a fost, cu adevărat, o sursă de inspirație pentru Patrick Mouratoglou, Rafael Nadal sau Juan Carlos Ferrero.

Citește și DOLIU ÎN CICLISM! DAVIDE REBELLIN A MURIT LA 51 DE ANI, ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER. PARTICIPASE RECENT LA TURUL ROMÂNIEI

Sursă foto: captură video Youtube – din cadrul trailer-ului „Love means zero” (2018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *