Ce surpriză a avut Marian Godină, în momentul în care a primit mâncarea comandată online: „În viața mea nu am văzut așa ceva”

Fostul polițist Marian Godină a povestit în cadrul unui clip, ce experiență neplăcută a avut în momentul în care a primit mâncarea comandată online. Întreaga poveste pe larg, în rândurile de mai jos. 

Marian Godină, unul dintre cei mai vocali foști polițiști, a povestit în cadrul unui videoclip, una dintre cele mai neplăcute experiențe din ultima perioadă. El, împreună cu întreaga familie au fost răciți, iar din cauza faptului că nu se simțeau prea bine, au decis să comande mâncare prin intermediul unei aplicații specifice. Doar că, în momentul în care a văzut că durează foarte mult să-i ajungă comanda, fostul polițist a contactat serviciul de asistență pentru a afla ce s-a întâmplat.

Marian Godină: „Uneori stau foarte prost cu mila”

După ce a contactat serviciul de asistență, fostul polițist a declarat că acel curier responsabil de comanda lui, s-a plimbat cu mâncarea de la o adresă la alta, iar mâncarea era rece deja.

„Pentru că suntem răciți cu toții și nu putem ieși din casă, am zis să comandăm ceva de mâncare prin Glovo. Am ales un restaurant apropiat pentru un timp de livrare cât mai mic și pentru a evita aglomerația din zona centrală.

Am putut observa cum se apropie curierul pe hartă, dar apoi a virat în direcția opusă, exact spere aglomerația din centru, așa că am sunat la numărul din aplicație. Mi-a răspuns curierul, o tânără care mi-a zis că mai are de dus o comandă și de aceea s-a dus în acea direcție. Am contactat asistența și le-am spus că nu mi se pare normal să plătesc niște bani, deloc puțini, la care am pus și bacșișul de 7.5 lei pentru curier, ca să îmi plimbe cineva mâncarea prin oraș pentru ca mai apoi să o primesc rece bocnă. Mi s-a spus că în cazul anulării voi pierde toți banii.

Am așteptat. Cu niște timpi care creșteau în loc să scadă, într-un final am ieșit la poartă și am observat mașina curierului așteptând. Deși eram pornit să-i spun domnișoarei că nu e normal să ridice mai multe comenzi decât poate duce, când am văzut mașina mi s-a făcut milă de ea. În plus, m-am gândit că e duminică și lucrează, în loc să fie acasă. Da, uneori sunt foarte prost cu mila asta, de parcă eu nu am lucrat atâtea amar de duminici și de sărbători“. 

Marian Godină/ sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Marian Godină ia atitudine după scandalul dintre Denisa, Flick și fotografa ucraineană: ”Vedete cu figuri pe maţul gol”)

Povestea nu se termină aici. Pe lângă faptul că mâncarea a ajuns foarte târziu, atitudinea curierului respectiv a lăsat de dorit, iar fostul polițist mai susține că mașina în care s-a livrat mâncarea era într-o stare deplorabilă, plină de ambalaje, mucuri de țigări, scrum și praf.

„Pentru că domnișoara nu cobora, m-am dus eu la mașină și abia atunci a coborât, a dat roată mașinii, mi-a zis pe un ton rățoit că nu e vina ei și a deschis portiera din dreapta față pentru a-mi oferi surpriza zilei. Mașina era un adevărat tomberon, niciodată nu am văzut așa ceva. Mucuri de țigări pe jos, ambalaje, bidoane, ghete, hârtii, scrum, praf.

Am ridicat coletul, dar nu am de gând să mănânc, nu am avut inspirația să mă uit și în cutia de transport, dar nu m-ar fi mirat ca acolo să-și fi făcut cuib o pereche de șobolani“, a povestit acesta, în cadrul unui filmuleț postat pe Facebook.

(VEZI ȘI: VIDEO | Marian Godină l-a dat de gol! Cât cere părintele Calistrat pentru un pomelnic: ”Vii cu 5 lei, mă iei de prost?!”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *