Ce salariu ia Bănică Jr. fără să facă nimic. Antena își blochează vedetele de teama PRO TV! Lider a fost Dan Negru

Trustul Intact se poartă boierește cu vedetele sale. Indiferent dacă Ștefan Bănică Junior sau Loredana Groza, să dăm doar două exemple semnificative, participă sau nu la vreun proiect al televiziunii, au asigurat un salariu lunar! Și nu e deloc de neglijat! Rege la acest capitol rămâne Dan Negru, plecat de la Antena 1 la începutul anului trecut. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Rivalitate mare între Antene și PRO TV! Normal, sunt posturile de televiziune accesate cel mai des de către telespectatori. Așa că trustul patronat de Dan Voiculescu își ia măsuri de precauție. Despre vedete este vorba, vedete care ar putea ”scăpa” în curtea ”dușmanului” din ”Pache Protopopescu”. De aceea, conducerea le oferă salarii fixe și lunare, chiar dacă nu prestează pe micul ecran. Emisiunile de forță la care participă sunt un alt capitol, acolo curg bani mulți, de ordinul zecilor de mii, poate chiar sutelor.

(CITEȘTE ȘI: VIDEO | LOREDANA GROZA, DEZVĂLUIRI NEȘTIUTE. CUM A FOST PEDEPSITĂ ARTISTA ÎN PERIOADA COMUNISTĂ, DIN CAUZA STILULUI MUZICAL PE CARE ÎL CÂNTA)

Ștefan Bănică Jr., dezvăluiri neașteptate despre relația cu tatăl său: „Era extrem de dur și extrem de tranșant”
Ștefan Bănică Jr. câștigă 5.000 de euro lunar de la Antena 1 (Foto: Facebook)

Ștefan Bănică Junior și Loredana, salarii de 5.000 de euro

CANCAN.RO a aflat cu ce salarii sunt remunerați artiști precum Ștefan Bănică Junior sau Loredana Groza. Lunar, lor li se virează pe card nu mai puțin de 5.000 de euro, de fiecare, pentru a sta liniștiți în curtea Antenei. Un confort financiar nu uriaș, dar care le dă un vot de încredere și de admirație din partea angajatorului. Să spunem că Loredana a venit la Antenă chiar de la PRO TV, în urmă cu trei ani. A devenit jurat la ”Next Star”, după care a ”îmbrățișat” emisiunea X Factor.

(NU RATA: ȘTEFAN BĂNICĂ JR., DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE RELAȚIA CU TATĂL SĂU: „ERA EXTREM DE DUR ȘI EXTREM DE TRANȘANT”)

Dan Negru a părăsit Antena 1 pentru Kanal D, la începutul anului trecut (Foto: Facebook)

În ce-l privește pe Ștefan Bănică Junior, a fost jurat ”Next Star”, alături de Loredana Groza și Dorian Popa, ”jurat X Factor” și gazdă a emisiunii Dancing on Ice – Vis în doi.

Liderul salariilor a fost, însă, Dan Negru! Avea o remunerație lunară de 8.000 de euro! Dar avea să plece la Kanal D, după ce a realizat, timp de 22 de ani consecutiv, emisiunea de Revelion.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *