Ce poți cumpăra cu 100 de lei la Târgul de Crăciun din Timișoara. Cât costă o ieșire în oraș pentru 2 persoane

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar ieșirile în oraș în această perioadă sunt tot mai dese. Dacă te-ai decis să ieși în oraș la Târgul de Crăciun din Timișoara, atunci trebuie să îți „înarmezi” portofelul. Iată mai jos, în articol, ce poți cumpăra cu 100 de lei din târg!

Cine merge la Târgul de Crăciun din Timișoara, atunci trebuie să se aștepte la prețuri ridicate pentru anumite bunătăți din care ar putea să se înfrupte. De pildă, dacă ți-ai setat un buget de 100 de lei pentru o ieșire de două persoane la târg, atunci trebuie să afli ce ai putea cumpăra de banii aceștia!

Deși vremea nu este tocmai prietenoasă, iar perioada aceasta dinainte de sărbătorile de iarnă este destul de agitată, există multe persoane care preferă să se destindă și să iasă în oraș, cu cei dragi din viețile lor. De exemplu, cine dorește să meargă la Târgul de Crăciun din Timișoara și dorește să cheltuiască 100 de lei, acesta fiind bugetul maxim alocat ieșirii, atunci ar trebui să calculeze bine fiecare pas, pentru că produsele sau serviciile nu sunt ieftine.

Vezi și CE A PĂȚIT O FAMILIE DE ROMÂNI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN VIENA: „M-AU PUS SĂ DESFAC ÎN STRADĂ FIECARE BAGAJ”

Cât te costă să mănânci la Târgul de Crăciun din Timișoara?

Pentru cei care doresc să se înfrupte dintr-un burger suculent sau un hot dog, atunci trebuie să se aștepte la prețuri ușor ridicate. Dacă vrei să achiziționezi un burger de vită, atunci prețul este de 32 de lei. Pe de altă parte, un hot dog costă 25 de lei. Un kilogram de mezeluri tradiționale ajunge să coste și 100 de lei. Nici prețul șoriciului nu este foarte departe de cel al mezelurilor, iar, pentru un caltaboș, prețul este de 50 de lei, arată observatornews.ro.

Citește și CÂȚI LEI COSTĂ UN PAHAR CU VIN FIERT, O APĂ SAU O GOGOAȘĂ CU GEM LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BUCUREȘTI. CÂT SCOȚI DIN BUZUNAR PENTRU O ORĂ PE PATINOAR

O sută de grame de jumări costă între 7 și 8 lei. Cine vrea o plăcinte sau clătite de la Târgul de Crăciun, atunci trebuie să plătească și 30 de lei, pentru una cu ciocolată, banane și biscuiți. O ciocolată caldă este 10 lei.

O oră de patinaj este 30 de lei, iar o tură cu roata de doar câteva minute costă 25 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru cei mici. Pentru cei care vor să cumpere produse tradiționale pentru acasă, trebuie să știe că un kilogram de telemea este în jur de 60 de lei, pastrama de oaie costă 15 lei o sută de grame. O sută de grame de cârnați, ciolan, piept de porc sau coaste costă tot 10 lei. Cetățenii se pot plimba printre cele 75 de căsuțe care se regăsesc la târg.

Citește și CÂT COSTĂ UN CEAI CALD, UN PAHAR DE VIN FIERT ȘI UN SUVENIR LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN SIBIU. CÂȚI LEI TREBUIE SĂ PLĂTEȘTI PENTRU O IEȘIRE ÎN ORAȘ

Sursă foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *