Ce le sfătuiește Delia Matache pe femeile trecute de 40 de ani. Mesajul transmis de artistă

Ultimele apariții ale Deliei Matache în mediul online au fost motivul unor subiecte controversate. Chiar și așa, iubita artistă nu renunță la a-și susține vehement punctul de vedere vizavi de mai multe situații din viață. Recent, pe contul ei de Instagram, cântăreața le-a oferit câteva sfaturi femeilor trecute de 40 de ani. 

După ce a fost aspru criticată pentru decizia personală de a nu deveni mamă, recent, vedeta a fost ținta unui alt scandal mediatic. Mai multe persoane au criticat-o pe jurata ,,iUmor” pentru ținutele pe care le poartă. Artista nu s-a lăsat și le-a încurajat pe doamnele trecut de vârsta de 40 de ani să nu-și mai impună anumite limite, și să-și dea voie să se îmbrace așa cum ele simt.

(VEZI ȘI: DELIA, LUATĂ LA MIȘTO DE ”REGINA MODEI”, IULIA ALBU: „DACĂ TE HOTĂRĂȘTI VREODATĂ SĂ FACI UN COPIL, SĂ ȘTII CĂ…”)

Delia Matache: ,,Nu vă mai pedepsiți”

Pe contul de Instagram unde își ține fanii la curent, Delia Matache a transmis un mesaj femeilor care nu au curajul să se îmbrace așa cum simt. Artista le-a îndemnat să renunțe le anumite prejudecăți și să nu se mai ,,pedepsească” de unele singure.

,,Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani, nu mai pot să mă îmbrac, nu mai pot să fac, nu mai… nu, prea mult nu mai … Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!”, a spus Delia Matache, în mediul online.

Delia Matache. Sursă foto: Instagram

Jurata ,,iUmor”, criticată pentru ținutele pe care le poartă

În ultimele zile, Delia Matache a răbufnit și a pus stop criticilor referitoare la stilul său vestimentar. Acuzată de anumiți internauți că nu se îmbracă precum ,,un om normal”, cântăreața i-a pus la punct prin răspunsul oferit. Iată ce le-a transmis Delia Matache celor care o critică destul de des.

(CITEȘTE ȘI: CE MĂNÂNCĂ DELIA, ATUNCI CÂND RENUNȚĂ LA CAVIAR. PREPARATUL DELICIOS PE CARE NU MULȚI L-AR PUTEA CONSUMA)

„Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” … orice ar însemna asta … Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii.

Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a fost răspunsul oferit de Delia Matache, pe TikTok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *