Ce i-a cerut fetița din imagine lui Moș Crăciun. După ce a citit scrisoarea, mama ei a început să plângă

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și deja toți copiii cuminți au făcut lista de dorințe pentru Moș Crăciun. La fel a făcut și o fetiță de numai opt ani, iar scrisoare ei către Moșul a umplut de lacrimi ochii părinților, dar și ai internauților. Ce a cerut micuța?

Suzy Boliver a împărtășit cu oamenii din mediul online lista de dorințe a fiicei sale de 8 ani. Aceasta le-a mărturisit internauților că atunci când a văzut ce a scris fetița ei, inima i s-a rupt și ochii i s-au umplut de lacrimi. Deși inițial nu a vrut să facă publică întâmplarea, Suzy și-a făcut curaj și le-a spus tuturor, pentru a trage un semnal de alarmă.

Lista de dorințe a micuței este deschisă de câteva cerințe clasice. Jucării, un Apple Pencil și un iPhone. Însă, ultimele două puncte le-au rupt inima tuturor. Pe lângă cele de mai sus fetița a mai scris că își dorește „mai mulți prieteni” și „mai puțin bullying pentru mine”.

Foto: TikTok

(CITEȘTE ȘI: CÂȚI LEI COSTĂ SĂ ÎNCHIRIEZI O PERSOANĂ COSTUMATĂ ÎN MOȘ CRĂCIUN PENTRU SERBĂRI, ÎN DECEMBRIE 2022)

„Asta e viața unui copil de 8 ani”

Suzy Boliver a postat în mediul online un TikTok în care prezintă scrisoare către Moș Crăciun a fetiței sale și a adăugat: „Nu aveam de gând să postez asta, dar știi ce… asta este viața unui copil de 8 ani în 2022 și poate ar trebui să vorbim despre asta.”

Internauții au reacționat imediat și s-au declarat impresionați și zguduiți de dorințele micuței. Mulți au spus că e trist ce se întâmplă și ar trebui luată atitudine. Copiii suferă prea mult și sunt nevoiți să se confrunte cu mult rău, au spus majoritatea.

 „Predau în școala, asta îmi rupe inima”, „Trebuie să facem ceva în privința hărțuirii. A ajuns mult prea departe.”, „Mi se rupe inima”, „Mă face să nu vreau să-mi trimit copiii la școală. Este atât de trist”, „Asta m-a făcut să plâng. Fiica mea are 8 ani. Dacă aș vedea asta aș înnebuni”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

(VEZI ȘI: DE NECREZUT CE CADOU A PUTUT SĂ CEARĂ ACEASTĂ FATĂ DE 11 ANI DE CRĂCIUN. MAMA EI A FĂCUT PUBLICĂ SCRISOAREA PENTRU MOȘUL)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *