Ce cadou de „Secret Santa” a primit tânăra din imagine, de la colegul ei de la muncă. Când s-a uitat în pungă, să cadă din picioare

În fiecare an în preajma Crăciunului jocul „Secret Santa” stârnește vâlvă. Colegii de muncă își dăruiesc cadouri, iar de cele mai multe ori cineva pleacă supărat acasă. Unii sunt norocoși și primesc un cadou ca la carte, în timp ce alții au ghinion și primesc cadouri făcute pe grabă, fără însemnătate sau utilitate. Însă, cazul unei tinere a uimit pe toată lumea. Ce a primit Monique de „Secret Santa”?

O tânără a devenit virală după ce a prezentat tuturor cadoul pe care l-a primit de „Secret Santa” de la un coleg de muncă. Așa cum spune tradiția, Monique și colegii săi au jucat „Secret Santa”. Fiecare a trebuit să vină cu un cadou pentru un coleg de muncă, iar tânăra și-a dat tot interesul.

Monique a trebuit să îi facă un cadou uneia dintre colegele sale și a decis, fiind vorba despre o fată, să meargă pe produse de beauty. Astfel, tânără a cumpărat un rimel Fenty Beauty, un ser de față și niște Lanolips Jellybalm. Pe toate le-a ambalat frumos și le-a așezat sub brad. Însă, atunci când a venit timpul să deschidă cadourile, Monique a avut parte de o surpriză de proporții.

(CITEȘTE ȘI: A PRIMIT CADOU UN URSULEȚ DE SECRET SANTA. DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI, FEMEIA A FĂCUT O DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN INTERIORUL ANIMĂLUȚULUI DE PLUȘ)

Cel mai „inedit” cadou de „Secret Santa”

Colega lui Monique a fost foarte fericită atunci când și-a desfăcut cadoul. Produsele au fost pe gustule ei și a plecat zâmbind acasă. Însă, când Monique a deschis cadoul pe care ea l-a primit a fost pe punctul de a leșina. Într-o pungă maro, sub câteva straturi de hârtie decorativă, tânăra a descoperit cel mai urât cadou pe care l-a primit în viața ei.

Chiar dacă spiritul Crăciunului este despre a dărui, nu a primi, Monique a rămas șocată când a văzut ca a primit un „cadou sănătos”. Mai exact, o banană, un măr, o portocală și un zucchini. Colegul tinerei sigur s-a gândit la sănătatea acesteia, însă i-a dat mari dureri de cap, de fapt.

Monique le-a arătat și internauților cu ce cadou s-a ales, iar cei mai mulți s-au arătat revoltați. Însă, au exista unii care au spus că se poate și mai rău.

„Da. Sunt convins că oamenii se înscriu la Secret Santa pentru lucruri gratuite, deoarece acest lucru se întâmplă atât de des,”; „Eu îmi luam cadoul meu înapoi și îmi dădeam și demisia. Este lipsă de respect.”; „Este bine, măcar poți să mănânci fructele. Eu am primit o lingură de lemn și detergent de vase.”, au sus internauții.

Cadoul de „Secret Santa” primit de Monique. Foto:TikTok

(VEZI ȘI: A SPUS CA-SI DORESTE DE CRACIUN O JUCARIE DE PLUS, LA JOCUL SECRET SANTA! CAND A AFLAT CINE I-A DAT CADOUL NU I-A VENIT SA CREADA!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *