Ce au pățit Oana Roman și Marius Elisei în București. Vedeta, foc și pară pe străzile din Capitală: „Avem târg de Crăciun și patinoar, dar nu avem….”

Oana Roman și-a obișnuit fanii cu diverse apariții pe rețelele de socializare. După ce le-a arătat cât de mult a slăbit, de unde își cumpără haine, dar și ce activități are zilnic, aceasta a împărtășit acum un moment neplăcut pe care l-a trăit în această după-amiază. 

Oana Roman s-a enervat la culme pe faptul că străzile din Capitală sunt neasfaltate, iar în condiții de ploaie, mașina ei se umple de noroi. Vedeta critică aspru faptul că avem Târg de Crăciun, patinoar, dar străzile nu sunt reparate. Împreună cu Marius Elisei, a mers să-și spele mașina, pe motiv că nu se puteau face de râs să circule cu ea murdară.

CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, DECIZIE RADICALĂ PENTRU MIOARA ROMAN. FIICA LUI PETRE ROMAN ȘI-A MUTAT MAMA LA UN ALT CENTRU DE RECUPERARE: ”VĂ ROG SĂ NU MĂ JUDECAȚI”

Oana Roman, foc și pară pe străzile neasfaltate din București. Vedeta și-a umplut mașina de noroi

Aceasta a mai povestit faptul că pe strada unde locuiește, după ce s-a tras canalizare, responsabilii „au uitat” să asfalteze. De asemenea, Oana Roman a spus că toată lumea își spală mașina zilnic în zonă, căci e imposibil să nu o murdărească de noroi.

„Deși am spălat mașina vineri, azi era plină de noroi pentru că e murdar peste tot, mai ales la noi pe strada unde s-a tras canalizare astă vară, dar au uitat să mai asfalteze și ne îngropăm în noroi. Avem Târg de Crăciun și patinoar, dar nu avem asfalt.

Marius a zis că nu putem umbla cu mașina așa și îi dă repede un jet. Noroc că avem spălătorie lângă casă. Fac bani mulți la spălătorie, cred că toți vecinii spală mașina de minim două ori pe săptămână”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

VEZI ȘI: S-A DESTRĂMAT OARE PRIETENIA DINTRE OANA ROMAN ȘI PEPE? VEDETA NU A FOST INVITATĂ LA BOTEZUL FIULUI ARTISTULUI

Oana Roman și Marius Elisei și-au spălat mașina după ce au umplut-o de noroi pe străzile din Capitală (Sursă: Instagram)

Oana Roman a postat pe Instastory un video în care se observă cum Marius Elisei spală mașina, în timp ce vedeta îl așteaptă în interior. Se pare că în această zi, vedeta noastră a fost tare nervoasă și iritată pe cei care nu se ocupă de străzile Capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *