Ce a putut să găsească un turist străin într-o cameră închiriată în Cluj: „În Germania, am plătit 1000 de dolari și aveam o rolă de hârtie igienică”

A rămas impresionat de-a dreptul! Un turist străin a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care le prezintă urmăritorilor ce a găsit într-un cameră închiriată în Cluj. Călătorul susține că românii sunt foarte generoși și a rămas uimit de modul în care a fost primit la cazare. Iată detaliile mai jos!

După ce a „colindat” multe țări, a venit să viziteze și România. Un turist străin a rămas plăcut impresionat de modul în care a fost primit la o cazare în Cluj. Bărbatul susține faptul că românii sunt mult mai ospitalieri decât vesticii și că nu s-ar fi așteptat la o asemenea primire.

Pe platforma Tik Tok, turistul străin a postat un videoclip în care le-a arătat urmăritorilor săi cum a fost primit la o cazare din Cluj. Mai mult decât atât, acesta a făcut și o comparație între România și Germania. Dacă în țara noastră bărbatul a găsit la cazare toate lucrurile de care are nevoie, în Vest, însă, situația a stat diferit: „Videoclipul vorbește de la sine despre decalajul masiv de generozitate, și simțul ospitalității între țările occidentale și România. Îmi amintesc o dată în Berlin, Germania, am închiriat Airbnb pentru 1000 de dolari și nu aveam săpun și aveam 1 hârtie igienică”.

Vezi și ACEASTĂ TURISTĂ NU A FOST LĂSATĂ SĂ INTRE ÎNTR-UN RESTAURANT DIN PARIS, DIN CAUZA VESTIMENTAȚIEI. CUM ERA ÎMBRĂCATĂ, DE FAPT

Un străin a avut parte de o experiență plăcută în Cluj. Sursă: Tik Tok

Vezi și CUM A REACŢIONAT O TURISTĂ DIN SUA, DUPĂ CE A MÂNCAT CIORBĂ DE FASOLE ÎN PÂINE ŞI SARMALE: “MIROS…”

Turistul străin: Ce Airbnb dintr-o țară din Vest îți oferă asta?”

Turistul străin a avut o experiență foarte plăcută în România.

„Acesta este Airbnb-ul meu. Este mobilat complet, mă simt ca acasă, chiar mai bine decât acasă. Dar e mult mai mult. Haideți să vă arăt dușul. E echipat perfect. Șampon, extra șampon, orice am nevoie. Apoi sunt aceste mici cutiuțe, în cazul în care ți-ai uitat periuța de dinți. Sunt, de fapt, două. Unde mai găsești așa ceva?

Uitați ce am găsit pe masă. Sunt bomboane Raffaello de la Ferrero. Nu este deloc un cadou ieftin. Ieri am deschis și frigiderul. Mi-au lăsat apă și prosecco. Apă plată și minerală de la unul din cele mai bune branduri din România. Ce Airbnb dintr-o țară din Vest îți oferă asta? Este mult peste standardele Airbnb”, spune turistul străin.

Citește și CONCEDIU DE COȘMAR PENTRU ACEASTĂ TURISTĂ. A REZERVAT O VILĂ ÎN BALI PRIN AIRBNB, DAR A GĂSIT CLĂDIREA ABANDONATĂ

Deși nu și-ar fi dorit să compare țările între ele, turistul străin mărturisește că oamenii din țările occidentale ar fi devenit „zgârciți”.

„Nu-mi place neapărat să compar, dar cred că am devenit atât de zgârciți în țările occidentale. Am stat prin Airbnb în Franța, Spania, Italia, SUA. Acolo oamenii numără până la ultimul cent. Din nou, Airbnb nu le-a cerut să facă asta, dar pentru români ăsta e standardul. Vor să-ți ofere o experiență plăcută. Și mă mai întrebați de ce prefer estul și nu vestul”, a mai spus străinul.

Citește și DE NECREZUT! CÂȚI LEI A DAT O TURISTĂ PE ACEASTĂ PORȚIE DE MURĂTURI, ÎNTR-UN RESTAURANT DE FIȚE DIN TIMIȘOARA

Sursă foto & video: Tik Tok / Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *