Cazare de 7.700 RON pentru 2 nopți, de Revelion, în Mamaia. În Eforie Nord e și mai scump. Cât costă

Dacă mulți români se orientează către zona montană, sunt români care își doresc să petreacă noaptea dintre ani pe litoralul românesc. Prețurile nu sunt deloc de neglijat. Dacă în Mamaia pentru 2 nopți costă 7.700 de lei, în Eforie Nord este și mai scump.

Comparativ cu anul trecut, anul acesta sunt tot mai mulți români care își doresc să petreacă noaptea dintre ani pe litoralul românesc. Dacă în stațiunile montane aproape toate cazările sunt rezervate, deși au mai rămas doar 3 săptămâni, pe litoral încă mai sunt oferte disponibile.

Vezi și: CÂT TE COSTĂ SĂ MERGI LA SCHI ÎN SINAIA CU FAMILIA. SUMA FABULOASĂ PE CARE O PLĂTEȘTI PENTRU DOI ADULȚI ȘI UN COPIL, ÎN WEEKEND

Prețul cazărilor diferă de la locație, la dotările și serviciile oferite. Astfel, pentru o vilă închiriată integral, prețul pornește de la 7.000 și 9.000 de lei. În localitatea 23 August o casă cu 6 dormitoare, 4 băi și un living spațios, televizor în fiecare cameră și minibar, se închiriază cu 7.000 de lei.

Așa cum îi este renumele, în Mamaia prețurile rămân la fel de ridicate și în extrasezon. Petrecăreții care vor să se bucure de Revelion la malul mării vor scoate din buzunar, pentru 2 nopți de cazare, 7.700 de lei într-o vilă cu o capacitate de maxim 13 persoane.

Oferte sunt și pentru turiștii care aleg un apartament în Nordul stațiunii Mamaia. Prețul pentru 3 nopți este de 1.500 de lei pentru un apartament cu 2 camere.

Comparativ cu Mamaia și 23 August în Eforie Nord prețul pentru închirierea unei vile ajunge la 9.000 de lei. Tariful este pentru 2 nopți de cazare și pentru maxim 30 de persoane. Proprietarul pune la dispoziție camere cu băi proprii, frigider în fiecare cameră, centrală, grătar și locuri de parcare.

Vezi și: UN ȘOFER A FOST SURPRINS CÂND TĂIA CU FLEXUL BARIERA CARE BLOCHEAZĂ DRUMUL SPRE COTA 1.400 DIN SINAIA. BĂRBATUL RISCĂ SĂ SE ALEAGĂ CU DOSAR PENAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *