Câți lei plătești pentru căsuțe din turtă dulce, tort și prăjituri în formă de brad sau ren, pentru Crăciun. Cât te costă să ai dulciurile pe masă, acasă

Vine Crăciunul, iar spiritul sărbătorilor de iarnă se instalează încet și sigur în casele românilor. Urmează o perioadă în care mesele vor fi îmbelșugate, iar cei mici se vor bucura de cadouri. Evident, pe listă se află și celebrele dulciuri de sezon, în formă de brăduț, ren, globuri, dar și delicioasele căsuțe din turtă dulce. Află mai jos, în articol, cât trebuie să plătești pentru astfel de bunătăți.

Locuințele încep să fie „inundate” de spiritul sărbătorilor de iarnă. Românii se pregătesc de Crăciun și Revelion, iar prima activitate pe listă se află efectuarea cumpărăturilor. Printre „vedetele” din coșul de cumpărături se află toba, carnea de porc, lebărul, dar și dulciurile. Căsuțele din turtă dulce, tortul, cozonacul, prăjiturile în formă de ren sau brăduți sunt la mare căutare, zilele acestea. Însă, la ce prețuri se găsesc pe piață? În cele ce urmează, vei afla sumele pe care ai putea să le scoți din buzunare, pentru a-ți face „plinul” cu dulciuri, direct la tine acasă.

Vezi și NU E O GLUMĂ! CÂȚI LEI COSTĂ UN KURTOS COLAC LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN CLUJ-NAPOCA

Tortul, dulcele cel mai apreciat de cei mici

O felie de tort ar putea să îți potolească pofta de dulce. Totuși, în ultima perioadă, și prețurile dulciurilor au crescut. Dar, chiar și așa, părinții le fac poftele celor mici. De pildă, cei care doresc să se înfrupte dintr-un desert glazurat, cu cremă, ornamentat, trebuie să scoată și 140 de lei pentru un kilogram.

Pe de altă parte, cei care preferă prăjiturile în formă de ren sau brad de Crăciun, prețul poate porni de la 17 lei. Căsuțele din turtă dulce sunt, însă, „piesa de rezistență” pentru cei mici. Costă 80 de lei kilogramul.

Citește și CÂȚI LEI COSTĂ UN SET DE GLOBURI PENTRU BRADUL DE CRĂCIUN ÎN SUPERMARKET-URILE CORA ȘI CARREFOUR DIN BUCUREȘTI

Sursă foto: Pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *