Câți lei costă un burger și un pahar cu vin fiert la Târgul de Crăciun din Constanța. Prețurile „concurează” cu cele din București

Puține mai sunt zilele până la Crăciun, iar românii se pregătesc intens de aceste sărbători de iarnă, chiar dacă prețurile le dau bătăi de cap. Însă, până la venirea lui Moș Crăciun și împodobirea bradului de Crăciun, românii se bucură de târgurile din orașe. Iată câți lei costă o ieșire în Constanța, la târgul organizat în Parcul Oleg Danovski.

Încă de la finalul lunii noiembrie, în Parcul Oleg Danovski din Constanța, din fața Teatrului de Operă și Balet, s-a deschis Târgul de Crăciun. Persoanele care doresc să iasă în oraș, să se distreze și să se bucure de bunătățile de la târg, trebuie să își „înarmeze” buzunarele. Prețurile de la Târgul de Crăciun din Constanța pot „concura” cu cele de la târgul din București.

Vezi și IREAL! CÂT A PLĂTIT UN BĂRBAT PENTRU UN CIOLAN CU VARZĂ CĂLITĂ, ȘORICI ȘI CARTOFI PRĂJIȚI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BUCUREȘTI

Cât costă o ieșire la Târgul de Crăciun din Constanța?

Persoanele care doresc să meargă la Târgul de Crăciun din Constanța vor regăsi la căsuțele amplasate în parc nu doar jucării sau dulciuri specifice sezonului, dar și bunătăți din care se pot înfrupta sau băuturi pe care le pot consuma. De pildă, persoanele care merg la târgul care se întinde pe două alei pot consuma sarmale, pastramă de oaie, dar și hamburgeri.

Printre decorurile de basm și căsuțele cu jucării pentru cei mici, persoanele se pot înfrupta din produse românești, dar și ceaiuri fierbinți, vin fiert, sucuri naturale sau acidulate.

Cei care doresc să se înfrupte dintr-un burger suculent trebuie să scoată din buzunar și 32 de lei. Un cheeseburger costă 35 de lei, iar o porție de cartofi prăjiți se vinde cu 10 lei. O apă plată la 0,5 litri costă 8 lei, iar un pahar cu vin fiert are prețul de 12 lei.

Cei care vor să mănânce o porție de sarmale cu mămăligă trebuie să plătească 22 de lei. O porție de 100 de grame de pastramă de oaie costă 15 lei, iar pomana porcului costă 10 lei/100 de grame.

Pentru cei care vor scovergi, prețurile se situează între 15 și 20 de lei (simplă, cu dulceață sau cu brânză și smântână).

Pentru o plimbare de două minute cu caruselul instalat în parc se plătește 10 lei.  Târgul de Crăciun din Constanța este deschis în perioada 30 noiembrie – 25 decembrie 2022.

Citește și DE NECREZUT! CÂȚI LEI A DAT O TÂNĂRĂ PE UN PORUMB FIERT, ÎN ORĂȘELUL COPIILOR DIN PLOIEȘTI. CUM A REACȚIONAT CÂND VÂNZĂTOAREA A REFUZAT SĂ-I ELIBEREZE BON FISCAL

Sursă foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *