Câți lei costă o cursă de 2 minute cu caruselul în Târgul de Crăciun din București

Târgul de Crăciun din București reprezintă principala atracție a Capitalei, acum, în perioada iernii. Nenumărați vizitatori îi trec pragul, pentru a se bucura de concertele live și a vedea caruselul, roata panoramică, patinoarul sau Căsuța lui Moș Crăciun. 

Totuși, pentru a se bucura de ceea ce le este pus la dispoziție, vizitatorii care trec pragul Târgului de Crăciun din Piața Constituției trebuie să scoată din bani frumoși din buzunar. Iată cât costă o cursă de 2 minute cu caruselul din Târgul de Crăciun din Capitală.

(VEZI ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! CÂȚI LEI COSTĂ O PORȚIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT, ÎN TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BUCUREȘTI)

Cât scot din buzunar vizitatorii Târgului de Crăciun din Piața Constituției

Iubitorii de Crăciun care aleg să viziteze ediția Târgului de Crăciun din Piața Constituției din acest an nu pleacă de acolo fără a gust preparatele și dulciurile care sunt expuse. Cei care aleg să se dea cu caruselul, trebuie să scoată din buzunar suma de 10 lei pentru un tichet de o cursă de 2 minute.

Cât costă o cursă cu caruselul din Târgul de Crăciun din București

Târgul ,,Poveste de Crăciun” din Curtea Operei Comice pentru Copii, o altă atracție a bucureștenilor

Pe lângă Târgul organizat în Piața Constituției, Nicușor Dan a avut grijă să le pună la dispoziție celor mici mai multe atracții care să îi bucure. Este vorba despre Târgul ,,Poveste de Crăciun” din Curtea Operei Comice pentru Copii din București, care va fi deschis până pe data de 29 decembrie. Cei mici se pot distra alături de prietenii lor.

(CITEȘTE ȘI: CÂT COSTĂ UN PAHAR CU VIN FIERT LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN VIENA. CÂȚI EURO TREBUIE SĂ PLĂTEȘTI PENTRU O PORȚIE DE SUPĂ DE GULAȘ SAU CARTOFI UMPLUȚI)

„Invit bucureștenii și turiștii la Târgul «Poveste de Crăciun» din curtea Operei Comice pentru Copii (bd. Giulești nr. 16). Aici, organizatorii îi așteaptă pe cei mici cu un patinoar, carusel, un trenuleț de poveste și chiar un derdeluș – o atracție unicat în București.

Este prezent chiar și Moș Crăciun, care are propria casă la Târg. Iar pe Scena Colindătorilor cântă zilnic corurile de copii din Programul Național Cantus Mundi. În «Poveste de Crăciun» nu lipsesc nici ideile pentru cadouri, cărți, jucări, bunătăți sau suveniruri”, a scris Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *