Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță cu peripeții! Cum au reușit cei doi să plutească în derivă ore bune

De ceva timp, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu. La început, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, însă acum se afișează peste tot împreună. Recent, aceștia au dat din casă și au povestit cum a decurs prima lor vacanță împreună. Lucrurile nu au mers așa cum au plănuit și au ajuns să plutească în derivă ore întregi.

Pe lângă iubirea ce îi leagă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru împărtășesc și aceeași pasiune. Cei doi adoră să călătorească, să plece în cât mai multe excursii, așa că la începutul relație nu aveau cum să rateze o escapadă în doi. Aceștia au făcut repede planul și au ales să plece în Deltă. Însă, prima vacanță împreună a fost una cu peripeții.

Doina Teodoru a povestit cum a decurs totul. Se pare că aceștia au decis că o plimbare lungă cu barca este o idee genială și așa a părut pentru câteva momente. Însă, cei doi au uitat că au nevoie și de combustibil așa că în scurt timp s-au trezit în mijlocul apei, fără vreo posibilitate de a ajunge la mal. Au plutit în derivă ore bune până când cineva a venit să îi salveze, dar au fructificat din plin timpul petrecut împreună.

„Într-adevăr, amândoi suntem pasionați de asta. Cred că prima noastră călătorie împreună a fost în Deltă. El tocmai ce-și făcuse barca și era foarte entuziasmat de asta. Țin minte că ne-am plimbat în Deltă, la un moment dat am rămas fără combustibil și am plutit așa până a venit cineva să ne salveze.

Ne place Delta amândurora. Iar eu de curând am devenit pasionată de pescuit și am început să-i pun stăpânire și pe barcă, și pe sculele de pescuit. Mi-am luat și eu permisul de barcă de curând.”, a declarat Doina Teodoru, potrivit viva.ro.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță cu peripeții. Foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: CUM S-AU CUNOSCUT CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU ȘI DOINA TEODORU: ”I-AM SPUS CĂ VREAU COPII MULȚI ȘI O CASĂ CU 3 ETAJE”)

Extremele se atrag

Este clar că atât Cătălin Scărlătescu, cât și Doina Teodoru iubesc călătoriile, însă lucrurile se complică atunci când excursiile trebuie organizate împreună. Cei doi sunt firi diferite, iar unul este la o extremă, iar altul în partea opusă.

Mai exact, ea este spontană, preferă să călătorească doar cu ghizdanul în spate și nu pune prea mare preț pe confort. În partea cealaltă, el are mereu troller-ul cel mare cu el și preferă luxul. Așa că atunci când plecarea se face în doi este mereu nevoie de un compromis.

„Adevărul este că venim din două lumi diferite: ea e genul rucsac, eu sunt genul troller. Eu iubesc confortul mult mai mult decât ea. Așa că acum am hotărât să mergem pe calea de mijloc: plecăm din hotelul de patru stele, dar nu stăm în bungalou. Închiriem un apartament decent, de exemplu. Iar Doina, la rândul ei, a avut deschiderea să încerce locurile în care vreau eu să mergem. Pentru că propunerile ei sunt, de multe ori, de-a dreptul nebunești pentru mine. De exemplu, vrea să mergem foarte mult pe jos sau să facem autostopul.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

(VEZI ȘI: CUM ÎL „TACHINEAZĂ” IUBITA PE CHEF SCĂRLĂTESCU ÎN THAILANDA. VESTITUL BUCĂTAR ȘI-A ASUMAT IDILA, DAR DISTRACȚIA ARE UN „PREȚ”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *