Cătălin Botezatu e Mad Max de România! Designerul n-are adversar și face spectol chiar și iarna!

Cătălin Botezatu și-a făcut intrarea precum Mel Gibson în Mad Max! Anii s-ar potrivi, pentru că filmul postapocaliptic, regizat de George Miller, s-a creionat în 1979, dar acțiunea are loc într-un viitor în care civilizația s-a cam făcut…praf. Nu cu mult departe de adevăr! Dar să nu ne lungim cu Mel. Bote e acum actorul principal! Evenimentul de la un restaurant din nordul Capitalei ni l-a scos în cale pe designerul plin, mereu, de surprize. Așa că savurați imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO.

Atenție, apare Cătăliiiiiin Botezatu! E un fel de Mad Max de de România, doar că pe varianta lux! Cu ultima achiziție și-a făcut apariția la eveniment, un superb Porsche Taycan 4S, de 105.000 euro, nu ca bietul Gibson, care, așa războinic cum era, se lăsa zgâlțâit de-l luau dracii de tentativa de mașină a lui! Dar creatorul de modă, cu ciocatele Saint Laurent, pe care a ”vărsat” 1.100 de euro, jacheta Balmain de 2.665 de euro și mascat de ochelarii Cartier, e pe cai mari!

(CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI ARE, DE FAPT, CĂTĂLIN BOTEZATU: ”AVEREA ESTE VIAȚA PE CARE O AI”)

Cătălin Botezatu a a avut o apariție de senzație la evenimentul din zona de nord a Capitalei (Foto: CANCAN.RO)

Bote, Mad Max de România, a făcut senzație la evenimentul din Capitală

A făcut senzație acolo unde milionarii se intersectează pe ”cărările” din nordul Bucureștiului. Toți ochii au fost pe el, lui nu i-a păsat, și-a văzut de treabă, așa cum o face, de altfel, de fiecare dată. Și-a parfumat ”bijuteria” pe patru roți, i-a aruncat o ultimă privire, așa, cu coada ochiului, și s-a retras printre invitați.

(NU RATA: ”SUNT NEBUN, AIA E!” CĂTĂLIN BOTEZATU, DEZVĂLUIRE ULUITOARE PENTRU CANCAN.RO: E VORBA DE PESTE UN MILION DE EURO!)

Avea să revină în stradă. Cu niște plase, cadouri primite la ”întrunirea” greilor. Liniștit sufletește, dar cu aerul de războinic, Botezatu și-a plasat plasele în superba mașină, apoi a trecut la volan. Nu a călcat-o precum celebrul actor australian, a ieșit silențios din parcare, apoi s-a făcut nevăzut. Făcuse marea demonstrație! E clar, designerul n-are adversar, face spectacol chiar și iarna!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *